Batteri til traktor

Batteri til traktor er altid bevendt, at have ved hånden. Med GS YUASA batterier vil du ikke opleve nogen former for startproblemer. Det giver mening at have ekstra batterier stående, hvis man er selvstændig eller erhvervsdrivende. 

Batteri til traktor en nødvendighed

Når man som selvstændig eller erhvervsdrivende landbrug eller maskinstation, kan man ikke gå på kompromis med noget, her skal tingene være i orden. Maskinerne er en nødvendighed for at få erhvervet til at løbe rundt. Derfor er det også en nødvendighed, at have reservedelene i orden. 

 

Ved at have ekstra batteri til traktor stående vil du ikke opleve startproblemer. Din arbejdsdag vil forløbe uden vanskeligheder.

GS YUASA batteri til traktor

Med GS YUASA batterier er du sikret motor start på din traktor. GS YUASA SMF er en standard serie, hvor du kan finde flere modeller der passer lige netop til din maskine.

 

Med GS YUASA SMF serien er du sikret op til 40.00 motorstart. Serien bygger endvidere på lukkede vedligeholdelsesfrie låg

 

Hele serien er lavet af calcium og calcium plader og har ydermere en indikator for deres ladestand. På den måde kan du hele tiden følge med i, hvor meget kraft der er tilbage i batteriet.

 

Batterierne har alle et integreret håndtag, så du nemmere kan transportere batteriet rundt, samt løfte det ind i det pågældende motorrum.

GS YUASA SMF serien

GS YUASA SMF serien kan også benyttes til andre køretøjer, de er ikke forbeholdt traktorer. De kan benyttes til alle slags motordrevet transportmidler eller maskiner, som bil, båd, havetraktor og meget mere. 

 

Du kan læse mere om serien og de enkelte produkter på hjemmesiden. Har du spørgsmål eller er der ikke det batteri du mangler, så kontakt os. Vores serviceminded kundeservice står klar til at hjælpe dig. De kan også være behjælpelige med at bestille det batteri hjem, som du har brug for.