Når man skal i gang med at bygge nyt, lige meget om det er et nyt hus, ny garage, nyt skur eller bare en ny sofa, så lærer man ofte en del under processen. Du starter med et udgangspunkt, inden du går i gang med byggeopgaven. Måske er dit udgangspunkt godt, du er kendt indenfor byggebranchen, og har et godt overblik over hele processen og dens steps. Det kan også sagtens være, at dit udgangspunkt er en smule dårligere, og du dermed er nødt til at tage beslutningerne under vejs. Du kan sagtens have en plan for byggeriet, men kommer du med et dårligt eller uerfarent udgangspunkt, vil du alt andet lige have svært ved at planlægge hele processen inden, du er gået i gang.

Det ligger i detaljen

Når du kommer til sidste del af dit byggeprojekt, kan det være nemt at springe over, hvor gærdet er lavest. Det kunne for eksempel med fodlister være, at du endelig er færdig med at lægge det smukkeste gulv, men da fodlisten skal på, sidder den og ”svæver” over gulvet, da man ikke fik lagt de sidste 5% i, at det hele stod helt perfekt. Det samme gælder en pæn afslutning ved gavlen eller carporten, også kaldt en vindskede.

Hvad er en vindskede?

En vindskede er en form for metalplade, der har form som 2 retvinklet metalplader. Formålet med en vindskede er, at lave afslutningen på din gavl eller carport pæn og 100% færdig. En vindskede kan man få i forskellige størrelser alt efter hvor bred og lang dit projekt er, på den måde kan du altid finde en vindskede, som passer til din carport. Tænker du nu ”Jamen min carport er rød og ikke den kedeliggrå metalfarve”, så frygt ej. En vindskede fås nemlig også i en masse forskellige farver, se mere her.