Når du træder ind ad døren og ind til en fest af alle arter, kan det hurtigt føles som om, alle festens deltagere langsomt begynder at skubbe væggene ind mod dig, ind til du til sidst bliver klemt i din egen angst eller ubehag over situationen. At tage til en fest, hvor du måske ikke kender så mange, kan hurtigt blive angstfuldt. Hvad gør man nu lige for at ikke at glide uden for fællesskabet? Hvordan skiller du dig ud fra mængden? Hvordan trækker du folk til i stedet for at skubbe dem væk?

The art of the partytrick

Det er dog vigtigt at forstå, at partytricket kun er en icebreaker – derefter er det op til dig at holde folk fast. Meningen med et partytrick er ikke at imponere, men nærmere det modsatte. Det skaber en pudsig og sjov situation, hvorfra du kan bygge videre på de sociale relationer. Et godt partytrick starter en samtale.

  • Hvis du ryger e-cigaretter, kan du eksperimentere med diverse skyformationer og de klassiske røgringe. Her er målgruppen nok i den yngre halvdel, men det er en sikker vinder, da de færreste ved, hvordan man gør, men de fleste er bekendt med tricket. Det kan kræve det rigtige gear – læs mere her.

  • Lær dig selv at knække et æble over i to. Umiddelbart lyder det simpelt, men det er praktisk talt umuligt uden den rette teknik, som er: Æblet skal sidde ved tommelfingerens del af håndfladen, sæt tommelfingrene oven på æblet og hold det fast, pres til og rul tommelfingerdelen af håndfladen mod toppen af æblet. Bed derefter andre om at prøve for fuld effekt.

  • Hæld vand, der er næsten frossen oven på is, og vandet vil fryse med det samme, hvorved du kan skabe et tårn af is.