Oplev Horsens

Du kan opleve Horsens på mange forskellige måder. Hvis du er interesseret i historie, kan du besøge museerne og se udstillingerne. Hvis du er mere til aktiviteter, kan du prøve at gå en tur i naturen eller tage på cykel- eller vandretur. Horsens byder også på et spændende natteliv, hvor der er masser af muligheder for at få en hyggelig aften. Så uanset om du er til kultur, natur eller bare vil have en hyggelig aften ude, er Horsens stedet at besøge. Så du skal bare ud og slå dig løs og oplev Horsens.

Oplev Horsens – det er en interessant by
Horsens er en interessant by, der byder på mange forskellige oplevelser. Hvis du ønsker at besøge en by, hvor du kan se historie og kultur samtidig, er Horsens et godt valg. Her finder du nemlig mange museer og udstillinger, der fortæller historier fra forskellige perspektiver. Horsens er også et godt valg, hvis du vil have nogle aktive oplevelser. Du kan blandt andet gå ture i naturen eller tage på cykeltur. Horsens byder også på et spændende natteliv, hvor der er masser af muligheder for at få en hyggelig aften. Så uanset om du er til kultur, natur eller bare vil have en hyggelig aften ude, kan Horsens stedet at besøge. Hvis du ikke allerede har besøgt Horsens, så tag en tur dertil i næste weekend – det vil du ikke fortryde!

Tag familien eller partneren med til Horsens
Horsens er en hyggelig by, der ligger ved Gudenå Å. Vandet strømmer gennem området hele året rundt, hvilket giver en perfekt mulighed for kanosejlads og cykling. Horsens har fire cykeludlejningsbutikker, og du kan leje cykler for så lidt som 50 kr. pr. dag. Horsens Regattaklub kan være dit næste stop under dit ophold i denne by – klubben arbejder sammen for at få alle med – lige fra begyndere, der gerne vil ud på vandet, til erfarne sejlere. Hvis du er mere til aktiviteter på land, kan du også prøve at gå en tur i den smukke natur eller besøge Horsens Slot.