Flotte fliser til badeværelset

Når der skal vælges gulv- og vægbeklædning til badeværelset er fliser et oplagt valgt, men også mosaikker er et godt bud enten som erstatning for fliser eller som supplement. Mosaik er nemlig et spændende og dekorativt valg, hvis du ønsker at sætte dit eget fingeraftryk og skabe en individuel indretningsstil.

Det unikke look med mosaikker

Der findes utroligt mange forskellige mosaikker i forskellige farver, størrelser og materialer og derfor er mosaikker perfekte, hvis du ønsker at skabe et unikt look.

Nogle mosaikker kan anvendes på både gulvet og væggen, mens andre kun er egnet til væggen. Derfor har du både mulighed for at beklæde hele gulvet eller væggen med mosaikker eller i stedet at bruge mosaikkerne som en designdetalje på eksempelvis badekarret, i brusenichen eller som en bort i væggen.

Mosaikker kan således, være en effektiv metode til at få lidt farve ind på badeværelset, uden at det bliver for dominerende.

Det samme gør sig i øvrigt gældende i køkkenet eller andre steder i boliger, hvor mosaikker også kan anvendes til at skabe dekorative designdetaljer. 

Hvid og klassisk eller et modigt valg

Også hvis du ønsker at vælge fliser frem for mosaikker har du mange muligheder at vælge imellem.

Hvide klinker er et klassisk valg, der aldrig går af mode, men til gengæld kan det også være svært at skabe et unikt udtryk med hvide klinker.

Heldigvis findes der mange andre flotte klinkedesigns, som gør det muligt at udtrykke din personlige stil også i badeværelset.

Klinker findes nemlig i et hav af forskellige smukke designs og i disse år er især klinker med naturstenlook populære. Disse bringer ligesom ægte naturstensfliser et naturligt look ind på badeværelset, men er til gengæld betydeligt lettere at leve med da de ikke kræver pleje udover den almindelige rengøring.

Også klinker med trælook kan bringe et naturligt look til badeværelset og ønsker du et mere rustikt udseende, så er klinker med betonlook eller klinker med metallook et godt bud.