Du står måske og snart skal til at renovere en del af dit hjem, måske endda flere rum. Det har været en spændende proces at nå frem til det øjeblik, hvor du er helt sikker på, at du skal renovere den del af boligen, og du har måske længe overvejet, om det skulle ske eller ej. Men nu sker det, og du leder efter gode råd til, hvordan du kan gøre det bedst muligt. Du er måske i tvivl om nogle forskellige ting, og så er det altid rart at læse en andens indgangsvinkel til sådan et projekt.

Hvor skal dine ting være?
Det er godt at finde ud af på forhånd, hvor du kan stille dine ting, fordi de skal selvfølgelig fjernes, når renoveringen går i gang. Du har måske heller ikke plads andre steder til at placere de ting, og så står du i en lidt svær situation. Men du kan skaffe dig midlertidig opbevaring på forskellige måder, og det kan være, at du skal undersøge det, hvis ikke de kan være hos dig selv.

Hvornår vil du gøre dette?

Du vil slippe for nogle problemer, hvis du får renoveret rum, inden du selv flytter ind. Hvis det er ny bolig, som du flytter til, er det derfor smartest at få gjort det til at starte med. Men det er ikke sikkert, at du har haft muligheden for at gøre det, da du flyttede ind, og det er også meget normalt, at der går nogle år, før man indser, at der er noget, som man faktisk gerne vil lave om.

Sommetider gør vi også det hele lidt mere kompliceret for os. Det er relativt nemt, hvis du renovere et rum af gangen at få tingene flyttet væk. Men måske du vil tage mere af gangen.