Det kan være svært at finde en spændende og kreativ gave til en mand. Beder du ham og en ønskeseddel, får man gerne en kedelig og uinteressant indkøbsseddel, med ønsker som strømper, T-shirts og lignende. Det kan du selvfølgelig også sagtens give ham, men det føles dg noget tomt og upersonligt. Man føler heller ikke nogen videre spænding, når sådan en gave pakkes op. Så er det i stedet for langt sjovere at give en gave, hvor man har svært ved at vente med at give den. En gave hvor man er spændt på modtagerens ansigtsudtryk og reaktion.

Kreative gaveideer til ham

Hvis du ikke selv har gaveideer stående i kø for at blive valgt, så kan du nemt søge hjælp på nettet. Du kan for eksempel søge på Gaveideer til ham, hvor er meget inspiration at finde. Der er mange forskellige genre af gaver såsom oplevelser, kurser, smykker, ting, ferier blandt mange andre ting. Uanset til hvilken lejlighed, du skal bruge en gave, er der gode ideer til det hele. Du vil opleve en ægte spænding og glæde ved at give, som minder om forventningens glæde tilbage fra barndommen.

Kunsten at finde en gave, der oprigtigt glæder

Ønsker du at finde en gave, som han oprigtigt vil blive glad for, så må du kende ham og hans interesser godt, for at vide, hvad der vil falde i god jord.

Det kan være, at han er glad for øl og gerne specialbryggede varianter. Til ham kan man give en ølsmagning, et bryghusbesøg, et ølbrygningskursus eller måske et kit til hjemmebryg.

Er han mere typen, som elsker at være fysisk aktiv, så kan du i stedet finde på gaver som for eksempel en dag med kite-surfing, klatring i trætopbaner, en mountainbike-tur eller andet, der passer til modtagerens interesser.

Hjemmelavede gaver, der kan bruges

Er du kreativ med dine hænder, og er de gode til at skabe, så vil det være oplagt at fremstille gaver selv. Det kræver selvfølgelig rigtig meget tid, men det er tiden værd, hvis modtageren sætter pris på at få din gave.

Måske er du dygtig til at strikke, og kan strikke en lækker trøje til at varme sig i på kolde dage.

Kan du i stedet male smukke malerier, så er det også en mulighed med noget flot kunst, som han kan hænge op på sin væg og nyde synet af.

En god gave behøver ikke at være dyr

Du behøver ikke at spendere en formue på at give en god gave. Der er mange andre muligheder. Hvis du ikke har lyst til at give en hjemmelavet gave, eller at du ikke har de kreative evner, som det kræver at fremstille en gave selv, så kan du i stedet give at din tid. I en kultur hvor vi alle har s travlt, så kan du for eksempel give en havedag, hvor du hjælper ham med hans fliseprojekt, eller hvad han nu behøver hjælp til at få lavet eller bygget.