Styrk sammenholdet i teamet med et teambuildingevent bestilt fra et eventbureau. Svært er det ikke at finde tilbud på vidt forskellige events til firmafester, hvad end vi taler events, hvor dine medarbejdere inddrages aktivt, eller rene underholdningsevents. Eksempler på første punkt tæller mordmysterier, eventyrlige rollespil, kanoture og fysiske dyster. Eksempler på ren underholdning tæller fotostande, mobilbarer, kasinoer, musikindslag og sjove temafester.

Alt dette kan du fx finde hos Midgaard Event med base i København, der leverer events til firmaer i hele Danmark. Ved at række ud efter eventbureauer får du teambuilding i særklasse.

Teambuilding eller fest – hvad skal du vælge?

Før du lægger dig fast på valg af event, bør du spørge dig selv, hvilket formål eventet skal tjene. Ønsker du reelt at lave teambuilding, hvor eventbureauets udsendte inddrager dine medarbejdere i løsningen af et mord eller et actionmættet plot? Eller vil du bare have en hyggelig firmafest lidt ud over det sædvanlige, hvor der fx er et pirat- eller middelaldertema?

Hvis du bare ønsker hygge, og at dine medarbejdere har frie rammer til selv at skabe den gode stemning, er sidstnævnte den bedste løsning. Vil du blive klogere på, hvordan det står til med dine medarbejderes evne til i fællesskab at løse konkrete opgaver, så bør du vælge den første.

Hvad kan du ellers få til eventet?

Udover aktiviteter og tema kan et eventbureau også træde til på anden vis. Musiske indslag er allerede nævnt. At sende flotte invitationer ud til eventets gæster er noget andet. Og eventpiger, som sørger for god stemning, og at alting går som planlagt, kan du så også finde.

Ræk ud efter et eventbureau – fx Midgaard Event

Tøv ikke med at række ud efter et eventbureau, fx Midgaard Event – de sidder inde med både folkene, attrapper og ekspertise til at give dine medarbejdere oplevelser og hygge i særklasse.