Hvis du mangler en hobby, så er svømning et rigtigt godt bud på dette. Svømning er sundt for kroppen, fordi man får trænet alle musklerne, ligesom man ikke er i lige så stor fare for at få skader, som når man for eksempel løber eller cykler. Er du ikke endnu kommet i gang med svømning, så kan du læse mere om det her.

Men når du skal i svømmehallen eller i havet, så skal du selvfølgelig have noget til at have dit badetøj, dit håndklæde og dine dykkerbriller i. I denne guide fortæller vi dig, hvordan du nemt og enkelt kan lave dit eget net.

Sådan laver du dit eget net

Det eneste, du sådan set har brug for er to stykker stof: et til nettet og et til hanken. Hvis du kun har én type stof, så er dette også fint, men hvis du gerne vil skabe lidt kontrast i posen, så er det fint at variere den lidt ved at have en anden farve stof som hank. Derudover skal du selvfølgelig bruge dit sytøj.

Herefter skal du blot klippe det ene stykke stof i to store rektangler, der er lige store. Hvis du allerede har et net derhjemme, så kan du bruge dette til at tegne efter, der hvor du skal klippe. Så syer du den ene side af begge stofstykker ned, så den ser flot og lige ud.

De andre tre sider syer du sammen med de tre sider på det andet stykke stof. Det gør du ved at vende det, der skal være stoffernes ydre mod hinanden og syr. Det skal være sådan, at man kan se de tidligere syninger tydeligt her.

Herefter vender du simpelthen blot vrangen ud og syer din hank på. Voilà! Så har du dit eget personlige net til at tage med til træningen i svømmehallen. Når du har øvet dig et par gange, har du mulighed for at eksperimentere med forskellige typer af stof, lukninger og størrelser. På den måde kan du sy et net, der passer perfekt til det, du skal bruge det til.