Sættekassen er en klassiker i dansk boligindretning, som stadig i dag opnår stor popularitet. Måske har du selv lagt mærke til at man i flere og flere hjem kan se sættekassen i en af dens mange former. Har du også overvejet selv at inkludere den i din boligindretning? I så fald bliver du her præsenteret for tre ideer til, hvad du kan bruge sættekasser til.

Få orden på nipsgenstande på børneværelset

Har du børn, er sættekasser helt geniale. Børn formår nemlig ofte at samle mange nipsgenstande ind i form af for eksempel souvenirers, fund på stranden eller andet. Disse små genstande er ofte svære at placere et sted på børneværelset. I stedet for blot at flytte rundt på nipsgenstandene, vil man med en sættekasse på børneværelset i stedet give disse små finurlige ting deres helt eget hjem – til glæde for dit barn og for din egen ordenssans.

Sæt skik på badeværelset

Et andet sted i huset, hvor en sættekasse nemt kan komme til sin ret, er på badeværelset. Her finder man nemlig også ofte et hav af små nips i form af diverse hudplejeprodukter, parfumer og andet, som man bruger i dette rum i huset. Disse ting kan være svære at placere et bestemt sted – og det er her, hvor sættekassen kommer til sin ret.

Ved at implementere sættekassen på badeværelset vil der hurtigt kunne blive sat skik på dette rum. Gives en hver creme, dåse, flaske og tube sin egen plads, vil ordenen hurtigt kunne herske igen i badeværelset.

Brug sættekassen til krydderier i køkkenet

Vi fortsætter turen rundt i huset i køkkenet. Også her kan man nemlig hurtigt få god brug af en sættekasse. Ligesom badeværelset kendetegnes køkkenet nemlig også af, at der her findes mange små dåser og flasker, som alle har brug for et hjem. Det kunne for eksempel være krydderier – noget, som man sjældent lykkedes med at finde det rette hjem til.

Hvorfor ikke bruge en sættekasse i køkkenet til at få styr på diverse krydderier og andet, som også mangler et hjem. En sættekasse er en god mulighed for at kunne skabe opbevaring, som samtidig pynter. Med en plads til hver dåse krydderi vil det hurtigt føles ryddeligt at være i køkkenet!

Kun fantasien sætter grænser!

Når det kommer til at bruge sættekasser rundt omkring i hjemmet, er det vitterligt kun fantasien, som sætter grænsen for, hvad man kan gøre. Der findes nemlig et hav af forskellige muligheder for at bruge en sættekasse til at indrette sin bolig med. Her er du blevet præsenteret for hele tre ideer – men du kan sikkert selv komme på flere, som vil passe ind i dit hjem.