Bolig

Hvad koster en hulmursisolering

Hvad koster en hulmursisolering afhænger både af, hvilken isoleringsvirksomhed du benytter dig af, men også af isoleringsmaterialet. Men som udgangspunkt skal du regne med 200 kr. pr. m2. Dette er inkl moms på isoleringsmaterialet.

Få det samlede overblik over, hvad koster en hulmursisolering

Det kan altid svare sig, at kontakte isolerings virksomheder der tilbyder gratis tjek af dit hus. På denne måde kan du få et samlet overblik over omfanget af manglende isolering og prisen herpå.

 

Isolerings virksomheden kommer ud og laver grundig undersøgelse af huset, samt en opmåling af, hvor meget der kræver isolering. Herefter vil de give dig en grundig gennemgang af hele undersøgelsen. Her vil du blive informeret om, om det er nødvendigt at efterisolere, hvor meget der skal isoleres samt, hvilken type isoleringsmateriale de vil anbefale til projektet. Du vil få et tilbud på efterisolering arbejdet, hvor alt er inkluderet. Endvidere vil du få et overblik over, hvad din investering vil have af betydning på længere sigt. 

Hvad koster en hulmursisolering og kan det svare sig

Svaret er ganske enkelt ,det kan ikke svare sig at lade være. Det er investering der hurtigt betaler sig ind, ved de besparelser du opnår på varmeregningen. De penge du efterfølgende sparer på varmeregningen, kan du bruge på andre spændende ting. 

 

Huset indeklima vil også blive betydeligt bedre med en efterisolering af hulmuren. Endvidere vil energimærkningen stige på huset, hvis du står og skal sælge. Dette er bestemt noget kommende husejere har på listen, når de er på udkig efter en ny bolig. Her vil en reducering på varmeregningen lægge i høj kurs, men også indeklimaet er vigtigt for nye husejere.

Kontakt og hør om mulighederne

Det er altid muligt at kontakte isoleringsvirksomheder for kyndig råd og vejledning. Her kan de også give deres umiddelbare pris, på efterisolering af hulmuren pr. m2. De vil med sikkerhed tilbyde dig et gratis tjek af hulmuren, så du er sikret den rette pris og isoleringsmateriale til opgaven.