Ønsker du også at benytte naturprodukter mere i hverdagen? Har du prøvet bivoks? Hvis ikke så bør du give det et forsøge.

Gennem de sidste par år, er der opstået meget opmærksomhed omkring dette fantastiske produkt. Bivoks kan nemlig bruges til en masse forskellige ting. Det kan bl.a. anvendes til behandling af træ eller du kan lave dine egne bivokslys.

Bivoks er også perfekt, hvis du ønsker at fremstille dine egne kosmetiske produkter som cremer, salver og læbepomader. En af grundene til at bivoks fungerer godt som en base i kosmetik er, at bivoks ikke optages i kroppen, og dermed er det også sikkert at anvende til børn og babyer. Modsat honning er bivoks opvarmet flere gange i rensningsprocessen, hvilket gør, at alle skadelige bakterier dør. Skulle det ske at dig eller dit barn kommer til at indtage dette, sker der ingenting ved det. Idet kroppen ikke kan optage bivoks, så kommer det altså bare ud af den anden ende igen. Bivoks har også en antibakteriel virkning, så derfor er det et utrolig godt naturprodukt.

Hvis dette lyder som noget for dig, så kan du her finde et stort udvalg af bivoks.

Bivoks til træ – få pæne træoverflader

Bivoks kan også anvendes til behandling af træoverflader. Dette er særdeles brugervenligt, da du blot skal gnide bivoksen ind i træet med en tør klud. Bivoks hjælper med at beskytte træet mod udtørring, det har en vandafvisende effekt samtidig med at det tilføjer en lidt mørkere farve til træet. Du kan både anvende bivoksen på ubehandlet, ludbehandlet og olieret træ.

Den traditionelle måde at benytte bivoks på træoverflade er, ved at varme den rå voks op i dine hænder, hvor du herefter kan smøre det ud på bl.a. din bordplade. Ved at smøre din bordplade bliver dit bord mere modstandsdygtigt, og det kan dermed tåle hårdere slid. Dette ville være perfekt til dig med små børn, således at du ikke skal bekymre dig om ridser og skrammer. Dette er dog ikke den nemmeste løsning til at behandle sit bord på. Derfor kan du med fordel vælge at købe bivoks granulat i stedet, da dette er en smule nemmere at arbejde med.

Der er mange ting, du kan bruge bivoks til, så det er bare med at komme i gang.