Har du set det før? At virksomheder får designet deres eget kaffekrus. Dét er altså blæret! Faktisk er der en række fordele forbundet med det, som du måske ikke var klar over. Det kan nemlig være meget mere end blot selvfedme, når virksomheder vælger at få designet deres egne kaffekrus. For der kan være fordele forbundet hermed, som faktisk på sigt kan gøre en stor forskel for virksomheden – ja, bevares, egen-designede kaffekrus er naturligvis ikke forskellen på succes og fiasko, men alligevel kan disse kaffekrus faktisk gøre en mærkbar forskel på sigt og bidrage til en positiv udvikling. I dette indlæg skal vi kigge meget mere herpå, læs med!

En følelse af samhørighed…

Den første værdi er en såkaldt blød værdi. Men som det nok er dig bekendt, så er det vigtigt at have en følelse af samhørighed blandt firmaets medarbejdere; de skal have en følelse af, at de hører sammen om et fælles projekt: Virksomheden. Der er mange måder, hvorpå du som leder kan skabe denne samhørighed blandt firmaets medarbejdere. Det handler om at inddrage medarbejdere i vigtige beslutninger, lade medarbejdere få noget ansvar og stole på, at de har kompetencerne til at forvalte det ansvar, du lægger på deres skuldre. Men samhørighed kan også skabes på en mere lavpraktisk måde – det kan være ved en dresscode i firmaet eller ved at have jeres egne designs på kaffekrus. Så kan dine medarbejdere endda blive så stolte, at de også får et firmakrus med hjem, så de også drikker kaffe heraf, selv når de ikke er på arbejde, fordi de er så stolte af at være en del af netop denne virksomhed.

Et professionelt indtryk til dine kunder og samarbejdspartnere

Der er mange måder, hvorpå du som virksomhed kan skille dig (positivt) ud over for dine kunder og samarbejdspartnere. Et nemt sted at imponere er med dine kaffekrus – har du kopper med tryk på, kan din virksomhed fremstå mere seriøs og professionel. Dette kan efterlade de, du har til kaffemøde, med et bedre indtryk af din virksomhed – derfor er de måske tilbøjelig til at give dig en god aftale eller vælge at blive kunde i din forretning. Disse små ting kan faktisk have en stor betydning, når du handler med mennesker; det er ofte de små ting, vi ikke tænker over, som faktisk gør en stor forskel. Derudover er det også oplagt at bruge disse kopper med tryk til firmagaver til interessenter, der har fx fødselsdag eller jubilæum.