I dagens Danmark er det meget populært selv at stå for sine boligprojekter – eller i hvert fald at lave dem selv med så lidt hjælp udefra som muligt. Men uden værktøj kommer du ikke langt, hvis du gerne selv vil prøve kræfter med et bolig-/byggeprojekt hjemme hos dig. Det er nemlig for det meste værktøjet, der skal gøre arbejdet for dig – så her kan du læse mere om, hvilket værktøj der er godt at have i forbindelse med et boligprojekt.

Det helt basale

Med en hammer, en sav og en boremaskine er du sjældent gået galt i byen. Dette er så basalt værktøj, at du næsten bør have det i dit hjem uanset hvad, fordi det kan bruges til så mange forskellige ting, også i hverdagen.

Bordrundsav

Skal du arbejde med træ i forbindelse med dit boligprojekt, har du ikke lyst til at gå i gang uden en bordrundsav. En rundsav er en af de mest præcise måder at skære træ på, så hvis du f.eks. skal have mange ens brædder til en terrasse, er en bordrundsav klart et af de bedste alternativer til det job.

Vaterpas

Når førnævnte træ så skal lægges, vil du jo også gerne have, at det ligger lige og præcist – og det kan du bruge et vaterpas til. Vaterpasset kan bruges til at se, om brædderne ligger lige i forhold til hinanden – så er du sikret det mest præcise resultat.

Diamantklinger

Skal du arbejde med lidt hårdere materialer end træ, f.eks. beton, er det ikke nok med en rundsav – her har du brug for diamantklinger, der kan skære i noget mere solide materialer end en almindelig rundsav. Så ved du allerede nu, at der er betonarbejde med i dit byggeprojekt, kan du shoppe diamantklinger her.