Synes du, at din indretning mangler personlighed og karakter? Du skal føle dig hjemme og godt tilpas i dit eget hjem, så det er også vigtigt, at du er tilfreds med din indretning. Det er slet ikke svært at gøre sin indretning mere personlig. Du kan f.eks. gøre det ved at lave dine egne møbler ting. Det er samtidig en god udfordring, hvis du er vild med kreative projekter.

Byg dit eget spisebord

Der er noget over at lave sine egne møbler, fordi du ikke bare kan gå ud og finde dem i en butik. Det giver automatisk noget personlighed og karakter til din indretning. Du kan f.eks. lave dit helt eget spisebord. Det kan du gøre på flere forskellige måder alt afhængig af, hvad din stil er. Du kan f.eks. beklæde en MDF-plade med fliser og fuge, hvorefter du sætter nogle fine bordben på. På den måde har du nemt et flot flisespisebord. Du kan også finde nogle flotte planker, sætte dem sammen og sætte et par bordben på. Det er som regel rigtig simpelt, men det kan gøre meget for din indretning.

Lav dit eget spejl

Der findes så mange forskellige kreative boligprojekter, som du kan kaste dig ud i, så det er bare med at slå sig løs. Du kan også lave dit helt eget spejl. Det gode ved at lave sådan selv er, at du helt selv vælger mål. Du skal ikke ud og lede efter noget, som passer lige præcis i størrelsen. Det kan du helt selv regulere. Du kan lave dit eget spejl ved f.eks. at skære en ramme i en MDF-plade i lige præcis den form, som du ønsker. Derefter kan du slibe den og male den i en fed farve. Til sidst kan du bare finde et spejl uden ramme og lime bag på.