Bliver du ikke også altid glad af at se farverige blomster og planter? Det gør de fleste i hvert fald. Faktisk har danskerne gennem tiden fået mere og mere grønne fingrer, og vi vil derfor rigtig gerne både se på blomsterne, arbejde med blomsterne og i allerhøjeste grad også bruge blomsterne som en del af vores indretning. Blomster og planter er blevet en stor del af vores indretning, og det gælder både i en funktionel og æstetisk rolle.

Giver farve til din hjem

Førhen har vi været vant til, at det var store malerier, der prægede vores hjem, og derigennem har givet farve. Kig på dine bedsteforældres hjem for eksempel. Her er det helt sikkert de store, gammeldags oliemalerier, der hænger rundt i hjemmet. Men nu ser vi i højere grad en trend inden for brugen af forskellige blomster og planter, hvilket især skyldes, at blomsterne er med til at give mere liv, personlighed og farve til hjemmet. Det gode ved blomster er også, at det ikke kun er blomsterne, der pynter. Nej, det gør vaserne og krukkerne også. Og samtidig findes der også et hav af forskellige ophæng til planter, så du har mulighed for at placere dine blomster lige præcis der, hvor det giver mening for dig i dit hjem.

Genbrug regnvandet

Men det er selvfølgelig ikke kun indenfor, at vores kære blomster giver os glæde. Det gør de i allerhøjeste grad også udenfor i vores haver. Men har vi for eksempel en sommer, hvor vi i en periode har bagende sol, ligesom vi har haft de seneste år, så kan det pludselig godt blive dyrt på vandregningen at have mange blomster i haven. Men den danske sommer plejer selvfølgelig også at tilbyde noget vand, så hvorfor ikke udnytte det? Ved en regnvandshåndtering har du nemlig mulighed for at genbruge regnvandet til at vande dine planter i haven.