Er du heldig at have et drivhus, eller ønsker du dig et? Der er mange grunde til at have et drivhus, da det kan bruges til meget. Uanset størrelsen på et drivhus, kan du få skabt plads til hygge og havemøbler.

Indretning

Måske elsker du at dyrke forskellige spiselige plantesorter f.eks. agurk og tomater. Drømmer du mere om et drivhus, som giver dig plads til nærvær, samtaler og fordybelse i en bog? Alle disse ting kan du formå at få skabt i dit eget drivhus. Gør dine tanker og drømme til virkelighed, og nyd dem. Alle har hver deres forestilling om, hvordan et drivhus skal være og rumme. Du kan sagtens kombinere planter og nærvær, da planterne kan være med til at danne rammerne for havemøblerne og bordet. Plant eventuelt et citrontræ, da det kræver en bestemt temperatur året rundt. Du kan derfor stadigvæk have planter, når de koldere måneder melder deres ankomst.

I sommerperioden skal du huske at få luftet ud, da der hurtigt kan blive fugtigt i drivhuset.

Du kan lave dit eget pallemøbel, som kan være i drivhuset. Her har du mulighed for at tage dig en lur blandt alle puderne og madrasserne. Ydermere kan du ligge og kigge op på himlen og se skyerne flyve forbi. Måske vækker det minder fra, da du var mindre, og fantaserede forskellige figurer skyerne formede.

Hyggeligt året rundt

Vinteren byder på en mørk og kold tid, hvor ekstra hygge kræves. Du kan få skabt hygge i drivhuset ved at have en masse krukker, og have lyskæder tændt. Det gode ved lyskæder er, at de kun kræver batteri, og er derfor ikke dyrt at have tændt. Du kan købe billige batterier, og tænd lyskæden, når mørket er ved at falde på. Du er med til at lysne de mørkere aftner op med en god lyskæde med billige batterier.