Lyskæder kan være en fantastisk måde at give en mere hyggelig indretning. Det gode ved lyskæder er, at de kan bruges på et væld af forskellige måder. Kun kreativiteten sætter grænser for, hvor du kan bruge lyskæder.

I dette indlæg giver vi inspiration til, hvordan du kan:

  • Bruge lyskæder på børneværelset.
  • Skabe hyggelige kroge med lyskæder.
  • Bruge lyskæder til at fremhæve andet interiør.

Brug lyskæder på børneværelset

Lyskæder kan være ideelle at bruge på børneværelset. Du kan nemlig få mange forskellige løsninger, der kan tilgodese nærmest alle aldre. Du kan for eksempel finde inspiration til forskellige lyskæder hos www.kabel-manden.dk/lyskaeder.

Når du skal indrette børneværelset med lyskæder, har du mange forskellige muligheder. Du kan blandt andet bruge dem omkring sengen. Det er især ideelt, hvis der er tale om en køjeseng eller en himmelseng. Med lyskæder kan du gøre det ekstra hyggeligt omkring sovearealet.

Lyskæder kan også være gode at have i loftet på børneværelset. Det kan blive en hel stjernehimmel, hvis du formår at hænge lyskæderne rigtigt. Det er helt sikkert noget, der vil falde i god jord hos junior.

Skab hyggelige kroge med lyskæder

Vi bevæger os nu videre til resten af huset. Lyskæder kan nemlig bruges et væld af steder, selvom mange vælger udelukkende at benytte dem udenfor.

I dit hjem har du sikkert flere små kroge. Det kan for eksempel være et hjørne med en potteplante. Her kan du med fordel lave en opsætning, hvor du kombinerer planten og en lyskæde. Det kan give en ekstra hyggelig, lille krog, hvor planten får lidt kærlig opmærksomhed fra lyskæden.

Har du et hjørne med en god lænestol og et lille sidebord, kan du med fordel udvide hyggen med en lyskæde. Det kan være et hyggeligt hjørne, hvor du kan nyde en bog eller nyde stilheden et øjeblik. Ved at hænge løse lyskæder op kan du skabe en unik læsekrog, hvor du vil elske at bruge tid.

Brug lyskæder til at fremhæve andet interiør

Lyskæderne behøver ikke altid at være i fokus, når du bruger dem i indretningen. De kan nemlig også være rigtig gode til at få andre ting i fokus i stedet for. Har du nogle ting i indretningen, der fortjener ekstra opmærksomhed, kan det være essentielt at bruge lyskæder til formålet.

Det kan blandt andet være, du har en større pejs eller kamin, som du vil give lidt ekstra opmærksomhed. Med lyskæder rundt om den kan du skabe en fantastisk stemning, der spiller sammen med lyset fra flammerne. Mere hyggeligt bliver det ikke.

Har du en udstilling af diplomer, præmier eller andet, du er stolt af, kan du også fremhæve det med lyskæder. Det kan være med til at kaste lidt mere lys på dine bedrifter.

Lyskæder kan også være gode at have i glasskabe. Her får du nemlig mulighed for virkelig at udnytte lyset fra lyskæden gennem glaslågerne i skabet. Har du en masse fine ting i glasskabet, får du mulighed for at vise det frem på en elegant og særpræget måde.

Dette viser blot, at der er mange forskellige måder, du kan udnytte lyskæder på. Der er flere kreative løsninger, der kan give en helt unik udstråling til hjemmet. Du skal bare finde den kreative løsning, der passer perfekt til dit hjem.