Boligindretning bliver mere og mere populært, idet flere og flere danskere går op i indretningen af deres hjem. Før i tiden var indretning en ting, man forholdt sig til, når man flyttede ind – og herefter var tingene bare, som de var. Men i dag ses en tendens til, at der løbende arbejdes med ens indretning, og der skiftes ud i forbindelse med skift af sæson eller mode. Dette kontinuerlige fokus på boligindretning koster selvfølgelig penge. Derfor kan det være en god idé også at overveje økonomien i sin boligindretning, fx ved at handle ind i genbrug eller vælge billigere alternativer, hvis man alligevel skal skifte det pågældende møbel indenfor en overskuelig fremtid. I denne artikel skal det dog ikke handle om prisen. Det skal handle om nogle måske lidt oversete tips til at optimere ens indretning. Ting, du ikke læser om i alverdens boligmagasiner; og ting, som dine venner og veninder måske endnu ikke har fået installeret i deres hjem. Hvis du læser med, så garanterer jeg, at du får nogle nye idéer til, hvordan du kan få den helt perfekte boligindretning, der passer bedst til dig og din bolig.

Sofabord af paller

Ønsker du at få et lidt rustikt udseende, som du ikke kan finde mange andre steder? Så skal du overveje at bygge dit eget sofabord af nogle euro-paller. Det bedste af det hele er, at det faktisk er ganske nemt at bygge. Og du kan selv vælge størrelsen og højden, idet du blot køber det antal paller, du ønsker, og sætter sammen. Du skal blot have fat i nogle paller, som du sætter ovenpå hinanden. Giv dem derefter et par søm, så de sidder fast, og dit sofabord ikke ryger rundt i hele stuen. Derefter kan du male det, men du kan også bare lægge et stykke stof henover. Faktisk kan du også bare vælge at beholde pallernes rå design for at få et andet look i din indretning – det er helt op til dig, mulighederne er uendelige.

Tæpper fra væg til væg

Den næste ting vi skal kigge på kan for alvor sætte stemningen i din boligindretning. Det kan give dig nogle fantastiske og varme farver på dit gulv, som derved bliver fundamentet for hele din boligindretning – altså kan væg-til-væg tæpper absolut være en god idé at overveje! Og du kan finde dem i en lang række forskellige farver og typer, så der også er noget, der passer perfekt til dig.