Lej et depotrum i Give, når pladsen bliver for trang

Lej et depotrum i Give, hvis pladsen er blevet for trangt i hjemmet. Lad ikke pladsen være et problem, når der er hjælp at hente med et depotrum i Give. Her har du muligheden for, at skabe det råderum du har brug for i dagligdagen, uden de store omkostninger.

Lej et depotrum i Give, med fleksible løsninger

Ved at leje et depotrum i Give er der flere løsningsmuligheder, som gør sig gældende for dig, som kunde. Der udbydes flere forskellige størrelser depotrum, som starter fra de 10 m3 op til de 66 m3. Det er muligt at få både isolerede og uisolerede depotrum, det er alt efter hvad du ønsker eller hvad der skal opbevares. 

 

Har du nogle specifikke ønsker til dit depotrum er det også muligt, at finde en løsning på dette. Det kan blandt andet være et opdelt depotrum, ophængte hylder eller andet. Med et depotrum i Give får du rene og sikre depotrum, som du kan tilse når det passer dig. Det vil sige at du kan tilrettelægge dine besøg når det passer dig. Det er fleksibel selvbetjening der benyttes af i Give.

Lej et depotrum i Give med mulighed for tilkøb

Ønsker du at sikre dit depotrum ekstra med sikkerhedsgodkendte låse eller alarm, er dette muligt at tilkøbe. Det er flere valgmuligheder, det afhænger af hvad der passer bedst til dine behov. Ønsker du benytte dig af egne indkøbte låse er dette også en mulighed.

Lej et depotrum i Give for både private og erhverv

Depotrummene i Give bliver flittigt benyttet af både private og erhvervskunder. At have et ekstra råderum med fleksibel selvbetjening, giver god mening for mange. De kan tilrettelægge besøgende til depotrummene, når det giver mening i deres hverdag.

 

Private benytter depotrummene i Give, til at skabe plads i en til tider trang bolig. Ved at benytte sig af et depotrum, kan der skabes mere overskud og plads i boligen. Tingene kan hurtigt hobe sig op, specielt hvis man bor mange under samme tag.

 

Erhvervskunder benytter ofte depotrummene, som et fjernlager. Her kan materialer, produkter eller varer opmagasineres, som enten er sæsonbestemt eller ikke nødvendigvis i brug.