Professionel rens af terrasse

Professionel rens af terrasse er en unik mulighed for, at bevare og tage hånd om din nuværende terrasse. Du skåner både miljøet og din pengepung, med en professionel rens af terrasse.

Professionel rens af terrasse er godt givet ud

Der er mange ting at forholde sig til som boligejer og der er mange ting der skal vedligeholdes. Det kan være en til tider være uoverskueligt. Der er dog hjælp at hente, så du ikke skal stå med alle opgaverne selv, og med resultater der ikke er til at tage fejl af.

 

Det er blandt andet med professionel rens af terrasse, på denne måde er dine terrasser og andre overflader sikret mod algeangreb. Ved at benytte dig af professionelle fagfolk til algebehandling af dine overflader, om det er terrassen, taget eller dine facader, så er det en investering der er godt givet ud. Det gælder både levetiden af din terrasse, men også miljømæssigt. Ved at vedligeholde og bevare dine eksisterende terrasser, sparer du på naturens ressourcer.

Professionel rens af terrasse i tre simple processer

Med professionel rens af terrasse, er du sikret et smukt resultat. Om det er træterrassen eller fliseterrassen der skal renses, spiller ingen rolle for de professionelle fagfolk. De har specialfremstillet udstyr og miljøgodkendte rensemidler til alle overflader. Det sikre at du står tilbage med en ny terrasse, når de er færdige med rensningen. Fliserne fremstår som nye, og træets struktur kommer igen til udtryk, efter en træls algebelægning.

 

Det er tre simple processer overfladerne skal igennem, med de rigtige fagfolk ved hånden. Når terrasse rensen er overstået, står du tilbage med en ny terrasse der er modstandsdygtig mod algeangreb, mos og pest.

De tre processer kort fortalt

Til at starte med får terrassen påført en terrasserens, som skal trænge ned i overfladerne, hvorefter terrassen bliver skyllet efter med en lavtryksrenser. Lavtryksrenseren har et lavere tryk end normale højtryksrensere, hvilket skåner terrassens overflade, om det er fliser eller træ. 

 

Derefter bliver terrassen sprøjtet til med en specialfremstillet skum, som sørger for at fjerne eventuelle rester af alger, mos eller pest. Ved træterrassen bliver terrassen kørt efter med en rensekasse, som nænsomt fjerne eventuel skidt fra overfladen.

 

Til sidst men ikke mindst imprægneringen. Det sikre din terrasse mod fremtidige angreb fra alger, mos og pest. Det er en transparent imprægnering der sprøjtes på overfladerne, så dine overflader bevarer deres farve og struktur efter imprægneringen.