Skal du have indrettet et herrekontor? Herrekontoret vil ofte adskille sig fra den resterende indretning i hjemmet. Dette gælder især, hvis du bor sammen med en kvinde, som har haft det overordnede ansvar for indretningen.

Vi vil gerne hjælpe dig med at få det herrekontor, hvor du kan få lov til at sætte dit personlige præg. I dette indlæg kan du læse mere om:

  • Arbejdsplads
  • Opbevaringsplads
  • Indretningsstil.

Gør plads til dine projekter

Du har sikkert gang i en masse forskellige projekter. Det kan være, du har en hobby, hvor du samler på bilkort, frimærker, modelbiler, eller hvad det måtte være. Det kan også være, du er vild med at samle modelskibe eller -fly.

Uanset hvad din hobby er, skal der være plads til at udfolde den på dit herrekontor. Du skal derfor gå efter at have et godt arbejdsbord, hvor du rigtig kan fordybe dig ned i din hobby.

Sørg for gode opbevaringsmuligheder

Når du har et herrekontor, skal du også tænke på god opbevaringsplads. Det skal være muligt for dig at kunne finde projekter frem og hurtigt pakke dem væk igen. Det kan derfor være en god idé med et skab, en kommode eller en reol af en art til opbevaring.

På dit herrekontor kan du også opbevare andet end dine hobbyprojekter. Du har sikkert også en masse papirer og lignende, der skal opbevares et sted. Lav plads til, at du kan inddele dine papirer i mapper. På den måde er det nemt at finde de papirer, du lige står og mangler.

Giv mandehørmen fuld gas

Nu har vi været igennem de mest praktiske møbler, du skal have på dit herrekontor. Nu er vi kommet til den lidt sjovere del. Du kan nemlig helt selv få lov til at bestemme, hvordan du vil indrette rummet.

Du kan selv vælge, hvilken farve rummet skal have, hvilke lamper der skal lyse rummet op og meget mere. Derudover bestemmer du, hvilke billeder der eventuelt skal hænges op i dit nye herrekontor. Du kan derfor indrette det, så det passer perfekt til din stil og dine præferencer.

Når du skal indrette dit herrekontor, har du også mulighed for at tage lidt afstand fra den resterende indretning i huset. Du kan gå all in på mandehørm i dit herrekontor, hvis det er det, du har lyst til. Hovedårsagen er, at du kan indrette dit herrekontor, så det afspejler din personlighed.