Ønsker du at gøre det nemmere at motivere dit barn? Er du samtidig stor fan af rammer og rutiner? Så er en magnetisk opslagstavle til børn den absolut bedste løsning for dig. En sådanne magnet tavle er kaldet en BIMO tavle, og den hjælper enhver forælder med at gøre hverdagen med børn en smule nemmere. Brug blandt andet din magnettavle som ugeplan, så både du og dit barn hele ugen igennem har mulighed for at se, hvad der skal ske på de forskellige dage. På denne måde undgår familien både stress og unødige problemer, og det bliver nemmere at koordinere de forskellige aktiviteter, som samtlige familiemedlemmer har i løbet af ugen. Køber du en sådan magnetisk tavle, er der garanti for, at både du og dit barn vil få mere ro og overblik i hverdagen, og det vil helt sikkert skabe en gladere familie. Lyder det således som noget for dig? Så finder du lige her en magnetisk opslagstavle.

Magnetisk opslagstavle – motiver dit barn med stjerner og belønninger

Den smarte BIMO tavle er nem og hurtig at anvende, når du ønsker at motivere dit barn til dagens pligter, eller når du blot ønsker at skabe faste rammer og rutiner, så vigtige aktiviteter eller ærinder ikke går glemt i hverdagens hast. En sådan magnetisk opslagstavle indeholder et pædagogisk print, som gør det muligt for dig at indsætte tidspunkter på tavlen. Du kan blandt andet vælge at dele dagen op i morgen, middag og aften, således de daglige pligter og aktiviteter bliver overskuelige at holde styr på for dit barn.

Ikke nok med det, så kan du med en sådan magnetisk opslagstavle også give dit barn stjerner, når han eller hun har udført en aftalt opgave, således han eller hun altså får en belønning for det gode arbejde. På denne måde styrkes barnets motivation til at udføre opgaven, selvom det måske er en opgave, som dit barn finder irriterende eller kedelig. Dit barn kan således opnå alle stjernerne, hvorefter du kan belønne ham eller hende med det, som i har aftalt, at belønningen skulle være. Du kan med en sådan magnetisk opslagstavle af motivere dit barn på en pædagogisk og yderst effektiv måde samtidig med, at hverdagen bliver gjort nem og overskuelig. Tavlen er desuden ualmindelig nem at anvende, idet du blot skal bruge de små magneter med billeder til at illustrere de forskellige opgaver. Det er nemt og hurtigt, og dit barn vil med garanti også finde det sjovt og lærerigt.