Bolig

Går du med tankerne om at sælge din bolig? Læs med her om forberedelser, du med fordel kan gøre dig, inden eventuelle købere kommer på besøg. Når der skal tages billede- og videomateriale af din bolig, er det nemlig vigtigt at vise din bolig fra sin bedste side og sørge for at fremvise, hvad den kan byde på af aktiviteter. Er der et børneværelse, så sørg for, at det indbyder til fri leg og fantasi. Er der badekar på badeværelset, sørg da for at de potentielle købere kan se sig selv slappe af i det. Og sidst men ikke mindst, vis at køkkenet kan blive den nye families samlingspunkt uanset størrelse.

Gør boligen indbydende

Mange går efter en følelse, når de kigger på bolig. Måden, man kan skabe en behagelig følelse på, kan være ved først at fremmest at sikre, at boligen er ren og har en behagelig duft. Sørg derfor at få luftet godt ud. Dernæst kan man tilføje friske blomster i en fin vase. Hvis børnene har været kreative, så vis det frem. Vis i det hele taget gerne, hvilke gode minder boligen har skabt rammerne om for jer. Det handler i sidste ende om at vise, at der er plads til at leve og gro i boligen.

Det kan også være en god idé at få ryddet op i sit hjem, inden det skal fremvises. Hvis din bolig er meget tæt møbleret, og hvis der er mange pyntegenstande, kan det være en god idé at pakke det ned i flyttekasser allerede inden fremvisningen, da det kan fjerne fokus fra din skønne bolig. Hvis der er en let og mere enkel indretning i din bolig, er der en større chance for, at den potentielle køber lettere kan se sig selv bo der.

Klip græsset, og ryd op i haveskuret

Det kan være svært at se sig selv nyde sommeren i sin nye have, hvis allerførste øjekast lander på græs i knæhøjde, ukrudt i alle bede og et haveskur, hvor det ligner, at husmårene har holdt fest. Det kan derfor være et rigtigt godt valg at forberede haven til, når der skal tages billeder eller video af huset, og til når der kommer potentielle købere på besøg.

Køberne skal kunne se sig selv nyde et glas kold hvidvin en lun sommeraften, mens børnene stadig leger tagfat i haven. De skal kunne se den kæmpe snemand, som de i fællesskab kan bygge, når den første sne falder. Disse drømme kan være svære at skabe og forestille sig, hvis haven ikke virker indbydende og overkommelig.

Reparér mindre skader, og fremvis gulvet

Der er sikkert mindre skader i din bolig, som du selv har levet med i årevis, men som du egentlig godt kunne fixe, hvis du tog dig tiden til det. Skal du flytte, er det en gode idé at få det gjort. Hvad der har været ubetydeligt for dig, kan sagtens være en betydelig faktor hos køberen. Har du desuden pæne trægulve under gulvtæpperne, så fremvis dem! Mange kan bedre lide trægulve, da de er med til at give et mere stilrent look og desuden er nemmere at holde rene.