Savner du at finde på noget anderledes at lave i din fritid? Så kan du f.eks. gå i gang med at planlægge en middag for dine venner. Der er noget rigtig hyggeligt over at overraske nogle, du holder af. Men hvordan kommer du i gang med at planlægge sådan en middag?

Forbered en lækker menu

Der er selvfølgelig ingen middag uden noget god mad. Der er rigtig mange muligheder, når det handler om at forberede en lækker menu. Når du skal vælge menu, kommer det helt an på, hvad du og dine venner godt kan lide at spise. Men det kommer også an på, hvad du føler dig tryg i at lave. Desuden er det en fordel, hvis det er en menu, der ikke kræver helt vildt meget tid, eller hvor det er muligt at forberede en stor del på forhånd. På den måde får du mest muligt tid sammen med dine venner.

Hvis du mangler inspiration til, hvad du kan lave af mad, kan du f.eks. søge efter opskrifter online.

Find de rette drikkevarer

Når først du har fundet på en lækker menu, skal du også finde nogle gode drikkevarer dertil. Dit valg af drikkevarer kommer meget an på, hvad der passer til din menu.

Hvis du gerne vil servere noget god vin til din mad, kan du f.eks. besøge Uhrskov Vine og læs mere her. Hvis du er i tvivl om, hvilken vin der er bedst til din menu, kan du altid få hjælp hos en vinhandler.

Dæk et indbydende bord

Det behøver ikke at være helt vildt fint, når dine venner kommer på besøg, men det er alligevel hyggeligt at gøre lidt ekstra ud af det en gang imellem. Derfor kan du f.eks. dække et flot og indbydende bord med dine fineste glas og en lille serviet.