Unit-IT tilbyder skræddersyede IT løsninger til små, mellemstore og store virksomheder der har brug for at sætte data i system, og sikre sin data i skyen. Ved at få implementeret en tilpasset IT-løsning som f.eks. Power BI er det muligt at få visualiseret den rigtige data på det rigtige tidspunkt til de rigtige afdelinger. Det afhænger simpelthen om behovet for struktur og dataindsamling i forhold til den enkelte virksomhed. 

Ved at vælge en Business Intelligence-løsning fra Unit IT kommer du sikkert igennem hele processen fra opstart til design og implementering. De slipper ikke ansvaret, når projektet er færdigt. Deres DNA sættes i drift, og de sætter en ære i at sikre, at løsningen fungerer godt. Med Unit IT som et enkelt kontaktpunkt, tager de ansvar rundt omkring din Business Intelligence løsning.  

Data placeret i mange afdelinger

Typisk har din organisation data distribueret på forskellige systemer såsom økonomi, CRM, lagerstyring og branchespecifikke systemer. Disse data formateres ofte anderledes og uden sammenhæng. For eksempel er det vigtigt, at “et salg” og “en kunde” er defineret på samme måde i hele organisationen.

Unit-IT  kan hjælpe med at skabe en ensartet form af dine data på en automatiseret og struktureret måde og samle dataene i et datalager, så dine data er sammenhængende og viser et ensartet billede af din virksomhed.