Foreningslivet er noget vi er stolte af i Danmark, og kerne er de medlemmer som hver dag er med til at drive foreningen videre. Om det er en fodbold klub, et sangkor, et øllaug eller noget helt fjerde, så er der dog altid nogle fundamentale ting som man skal have styr på for at sikre at tingene kører på skinner. Vi har derfor fundet 3 ting som er vigtige at have styr på, for at i kan sikre at jeres forening ikke får problemer.

Støtte og overblik over medlemmer

Et af de vigtigste elementer, er selvfølgelig at der er styr på økonomien. Der er mange ting der kan gøres, og ofte er der et kontingent som medlemmer betaler som giver et stærkt fundament, men foruden det er der også andre muligheder. En af de vigtigste ting man skal bide mærke i, er hvilke muligheder der er for offentlig støtte for jeres forening. Kommuner giver støtte til foreninger efter forskellige love, og det er derfor en god ide at få læst op på dette.

Hvad angår medlemmer, er det vigtigt at have et godt overblik dem alle et samlet sted. Her kan Event ITs medlemssystem hjælpe med at holde overblik over alle jeres medlemmer. Det kan både sørge for sæsonbaserede medlemskaber, løbende medlemskaber og integreres ind i jeres website. Det gør det nemt for dig at holde styr på alle dine medlemmer, og dermed foreningen.

Den tredje ting vi har tænkt at kigge på, er frivillige. Hvis medlemmer er vigtige og hele formålet med en forening, er de frivillige de bærende kræfter som sørger for at alt fungere. Der er ingen fodboldtræning uden en træner, intet kor uden en korleder, og derfor er det vigtigt at sørge for at det er fedt og givende at være en frivillig i jeres forening.