Dette indhold er sponsoreret

 

Danskerne har strikket i år som aldrig før. Det hele begyndte under nedlukningen, hvor vi pludselig havde mere tid i hjemmet og manglede projekter at fylde weekenderne ud med. Men faktisk har den blomstrende kreativitet også været et resultat af den krise, vi befinder os i. Det er nemlig klassisk kriseadfærd at lave kreative projekter, og projekterne har været en måde at få krisen på afstand. Er du hoppet med på strikkevognen, kan du finde Mayflower silk mohair tilbud lige her. 

 

Fordele ved Mayflower Kid Mohair

Strikker du, ved du nok også godt, hvor dyrt garn kan være. Det gælder især for kvalitetsgarn såsom Mohairuld, at det næsten aldrig kan betale sig at strikke mere end strømper. Mayflower Kid Silk er et super lækkert og eksklusivt alternativ til ren mohairgarn. Det indeholder 76 procent mohair og 24 % silke. Det skaber et garn, der er utroligt blødt, varmt og lækkert at arbejde med. Garnet er tilmed let – vejer 25 gram – og har en løbelængde på hele 195 centimeter. Ønsker du det bedste af det bedste, men også gerne vil spare på dine mange strikkeprojekter, er Mayflower Kid Mohair et billigere alternativ til ren mohair. Garnet opretholder samtidigt en høj kvalitet og ligesom med ren mohair, skal garnet håndvaskes for at bevare de fine og eksklusive fibre.

 

Derfor kan Kid Mohair bruges året rundt

Fordi at Mayflower Kid Mohair består af 100 procent organisk materiale, er det et veloplagt garn til strikkeprojekter året rundt. Organiske tekstiler kan nemlig både holde på varmen og aflede varme, så det altid er muligt for huden at ånde. En strikket t-shirt kan derfor bruges om sommeren såvel som om vinteren – dog gerne med en langærmet skjorte under i de koldere måneder. Du finder Kid Mohair garn i alverdens farver, så du altid kan ramme sæsonens største trends. Om efteråret er varme jordfarver oplagte farver til trøjer såvel som huer og handsker, mens sarte pasteller – for eksempelvis lys lilla – er oplagte i de lysere måneder.

 

Strik sæsonens favorit

Dette års helt store strikkefavorit har uden tvivl været den strikkede vest. Adskillige tøjmærker har tilføjet den strikkede vest til deres kollektioner, men har aldrig helt kunne hamle op med den hjemmestrikkede. Ønsker du at strikke en vest, findes der mange fine opskrifter online, hvor du både finder eksempler på veste med mønstre, forskellige længder og halsåbninger. Strikker du en vest i Kid Mohair, får du tilmed en let og blød vest, der vil komplementere en kjole såvel som et par bare arme om sommeren.