Perleplader er noget, som de fleste voksne kan huske at de har leget med i løbet af deres barndom. Det er en aktivitet, som opfordrer til at hygge sig, lege og ikke mindst at være kreativ. Og at lege med perleplader er bestemt ikke kun noget, som kan gøres af børn. Der findes nemlig et hav af muligheder og gode idéer til, hvad der kan laves ud af de kreative rørperler. 

Køb perleplader til rørperler kan derfor være en god idé at overveje, hvis du går og savner en hobby, der tillader dig at slippe dine kreative evner fri, og nedenfor kan du finde gode eksempler på, hvad du kan få kreeret ud af de fantastiske perler. 

 

En kreativ form for bordkort

Konfirmationer, bryllupper, fødselsdage – det er alle eksempler på fester, hvor behovet for bordkort kan opstå. Men i stedet for at dække bordet fint op for derefter at sætte nogle kedelige, almindelige papir-bordkort ved gæsternes pladser, så kan det være en kreativ løsning at lave bordkortene ud af rørperler. 

Det tager naturligvis lidt tid at få lavet perleplader med alle gæsternes navne på, især hvis der er tale om en stor fest. Men har man redskaberne til at få bordkortene lavet ud af perler, så er det som regel også fordi man nyder at bruge sin tid på at lege med perlerne og gøre dem til fine perleplader. Det kan derfor være den perfekte weekend- eller eftermiddagsaktivitet i hverdage, samtidig med at der bliver produceret et produkt, der har et andet gavnligt formål.

 

Kryds og bolle 

Det er hyggeligt at sidde og lave perler, men der sker tit det, at når perlepladerne er færdige, så er der egentlig ikke mere at bruge dem til. Mange af perlepladerne ender derfor ofte i skraldespanden eller i en eller anden tilfældig kasse, hvor de ikke længere bliver brugt eller taget frem igen. 

Kunne man godt tænke sig at få lavet noget med perler, som kan bruges til noget sjovt efterfølgende, så kan det være en idé at lave et spil kryds og bolle eller et andet slags spil ud af de fine perler. På den måde er der både en aktivitet i at lave spillet, og der er samtidig sørget for timevis af god underholdning med det spil man har lavet bagefter. 

 

Pynt til højtider 

En anden ting, der kan laves ud af perlepladerne, som måske er mere oplagt, er at lave forskelligt pynt, som kan hænges op til de forskellige højtider, der er i løbet af året. Uanset om det er julepynt, påskekyllinger eller fødselsdagsflag, så er noget, som kan pynte boligen fint, og en ekstra fordel er, at det kan tages i brug igen året efter.