E-bøger er populære som aldrig før. Det tiltaler mange, at man kan læse bøger elektronisk over sin tablet, computer eller smartphone, og at man dermed kan have tusindvis af bøger med sig overalt. Med e-bøger kan man selv vælge skriftstørrelse og skrifttype, så bogen bliver så behagelig for dig at læse som muligt. E-bøger er også praktiske, når det kommer til at rejse. Her slipper du for at fylde kufferten op med læsestof, da du kan have det hele med online. Der findes mange måder, hvorpå man kan anskaffe sig e-bøger. En let og billig løsning er at købe e-bøger på abonnement.  

Fordele ved e-bøger på abonnement

Når du køber e-bøger på abonnement, opnår du den klare fordel, at du ubegrænset kan læse e-bøger, når du vil, og hvor du vil. Hvis du ønsker at læse et ubegrænset antal bestsellers og klassikere, er et abonnement på e-bøger noget, du bør overveje. For kun 99 kr./mdr. kan du med et abonnement hos Tales have e-bøger med dig overalt og læse lige, når du har lyst gennem appen. Ikke nok med dette, så får du med et abonnement hos Tales også rabat på bøger, spil og kulturoplevelser. Hver måned kan du købe bøger og spil til medlemspris, ligesom du altid får gratis fragt som premium medlem. Ud over det får du også adgang til en række unikke rabatter på gastronomi, kulturoplevelser og meget mere. Et abonnement hos Tales giver dig altså mest for pengene. Abonnementet er gratis de første 14 dage, og der er ingen binding. Der er derfor rig mulighed for at udforske e-bogs-verdenen og finde ud af, om den er noget for dig. 

E-bøger og lydbøger

Hvad er forskellen på e-bøger og lydbøger? Det spørgsmål er nærliggende at stille, da koncepterne kan forveksles, da de begge ligger online. E-bøger udmærker sig ved, at du som læser selv skal læse historien. Du skal altså helt fysisk sidde med din tablet, computer eller smartphone foran dig, og bladre gennem siderne i bogen på skærmen. Lydbøger bliver derimod læst op for dig enten af forfatteren eller en oplæser, og det giver derfor en anden oplevelse af historien. Det er forskelligt fra person til person, hvordan man foretrækker at fordybe sig i en historie. Hos Tales er det dog muligt at give sig i kast med begge koncepter og udforske, hvilken oplevelse man selv finder bedst.