Skræmmeugle sender fuglene på flugt

Skræmmeugle sender fuglene på flugt, når den først er opstillet nær din bolig. Så bøvler du med måger, duer eller andre skade fugle omkring din bolig eller ejendom, er skræmmeuglen et effektiv middel mod problemet.

Skræmmeugle sender fuglene på flugt til opstilling

Skræmmeuglen er nem at montere ved eller omkring din bolig. Den skal blot opstilles på et fladt underlag. Det er muligt at fylde soklen, hvorpå uglen sidder, med vådt sand. Det giver en god tyngde i bunden, så uglen ikke vælter eller falder ned, hvorfra den er opstillet.

 

Skræmmeuglen skal placeres synligt og, hvor den kan ses fra luften for at have den ønskede effekt. Når de uønskede fugle flyver hen over området, vil de spotte skræmmeuglen og holde sig væk for ikke selv, at blive jagtet.

Livagtig skræmmeugle sender fuglene på flugt

Skræmmeuglen er en tro kopi af en rigtig ugle, både på størrelse og farver. Hovedet på uglen er monteret således, at den kan bevæge hovedet når vinden tager fat. Endvidere kan øjnene reflektere i lyset, hvilket gør den mere livagtig. 

 

Ved at uglen er så virkelighedstro gør dét det svært for de de uønskede fugle, at se forskellen.  Fugle er snu og vil spotte, hvis der er noget der skiller sig ud, men med de reflekterende øjne og det bevægelige hoved, vil fuglene ikke kunne skelne den fra en virkelig ugle.

Skræmmeugle uden brug af gift

Skræmmeuglen er en human måde, at jage skade fuglene væk fra din grund. Der skal ikke benyttes gift eller andet for at anvende skræmmeuglen. Dette gør at skræmmeuglen kan benyttes af alle og overalt. Så er du træt af fugle der spiser dine frugter, bygger rede i carporten eller noget helt tredje, så er skræmmeuglen et effektiv produkt til dit problem.

 

Find flere informationer på nettet omkring skræmmeugler.