Hvis du er kreativ, så vil du sikkert også være helt vild med Panduro. Der er tale om et brand, som får de fleste i godt humor. Panduro er dog mere end det. Det er nemlig også en masse læring og kreativitet i hverdagen. Derfor er Panduro helt klart værd at kende til. Først lige en lille forklaring af, hvad brandet producerer.

Panduro producerer små produktier, hvor brugeren selv skal have lov til at være kreativ. Det vil altså sige, at der er tale om produkter, som giver mulighed for kreativitet. Man køber et produkt og skal så selv udfolde sig. Og lad det være sagt med det samme: Danskerne elsker Panduro.

Det er nemlig et brand, som ikke bare er populært lige nu. Det har det været helt siden 50’erne, hvor Panduro åbnede i Danmark. Der er derfor tale om vaskeægte historie, som har holdt ved rigtig længe.

Panduro findes i flere lande med masser af butikker. Der er tale om et absolut markedsledende brand, når det kommer til hobbyprodukter. Det er nemlig præcis det, Pranduro er: Noget man kan gøre til sin hobby.

Et modspil til den digitale verden

Der er samtidig heller ingen tvivl om, at Panduro er særligt interessant i disse tider. Da mærket kom frem for mange år siden, var det måske ikke så anderledes. Her faldt det ind i tiden, og det virkede egentlig ret naturligt – om end populært. I dag er det lidt en anden sag.

Panduro skiller sig nemlig ud på den fede måde. I dag foregår langt de fleste hobbyer jo online eller i hvert fald på digitale devices. Den udvikling er ikke nødvendigvis negativ, men det er forfriskende med et modspil. Panduro holder fast i nogle retro-ting, som er virkelig fede. Samtidig er det ikke noget, som forsøger at være gammeldags.

Panduro er nemlig ikke gammeldags som sådan. Der er bare tale om noget ret tidsløst, når man kigger på Panduros produkter. Det handler om fordybelse og leg. Det handler om at grine, imens man laver noget kreativt med sine hænder. Der er rigtig mange, store og små, som har stor glæde ved Panduros produkter.

Mal og tegn med Panduro

Rigtig mange af Panduros produkter handler om at tegne og male. Det kan bare stadigvæk noget, og det er som om, det ikke kan gå af mode. Børn elsker at tegne og male, uanset hvilket alder. Når man bliver lidt ældre, er det måske lidt mere seriøs tegning, men det er stadig morsomt.

Når man så bliver voksen, har man måske brug for et frirum, hvor man kan sidde og tegne og male. På den måde er det i høj grad en hobby, som kan passe til alle aldre. Det er samtidig noget, som ikke kræver den vilde forberedelse eller nødvendigvis en masse plads. Det kræver bare noget papir og en blyant eller et lærred og et par pensler. Panduro er med til at bringe legen tilbage, også selvom det ikke foregårpå en skærm. Det er både befriende og rigtig sundt.