Der er mange ting at se til i en travl hverdag, og derfor kan det være svært at finde tid til hygge og kreativitet. Dog er kreativiteten et frirum for mange, hvor man kan lukke sig ind i sin egen verden og udelukkende fokusere på sine idéer og tanker. Savner du at dele dine idéer og kreative projekter med andre, så findes der mange muligheder for, at det kan lade sig gøre, og det kan du blive klogere på her.

 

Del hvor du også finder inspiration

Man kan ikke være inspireret konstant. Oplever du perioder, hvor du har svært ved at finde ud af, hvilket projekt du skal kaste dig ud i næste gang, så finder du stensikkert inspiration på forskellige sider på nettet og måske også i bøger og lignende. Ønsker du at dele dine projekter og idéer med andre kreative hoveder, så kan du med fordel dele dem, hvor du også finder inspiration. De sidder nemlig i samme situation som dig oftest.

 

Reklame er vejen frem, hvis man ønsker at gøre det til en levevej

Har du en vision om at kunne leve af dine kreative evner og projekter, så vil det være et stort skridt at tage for dig. Kan man sikre kunder nok? Er der generelt kunder til de ting, man laver? Vælger du at starte selvstændigt op, er reklamen vejen frem, hvis du ønsker at gøre det til en levevej, og du kan med fordel benytte dig af en reklamesøjle, som fanger blikket.

 

Du kan også lave din egen blog

Hvis du synes, at det er besværligt at finde rundt i diverse sider på internettet, og ønsker du udelukkende blot at dele dine projekter, så andre kan blive inspireret, så kan du med fordel starte din egen blog. DIY’s, to-do-lister og andet er noget, som andre kreative hoveder elsker, og du kan på den måde inspirere andre til at udfordre dem selv og deres kreativitet.

 

Workshops er også et godt bud

Kan du godt lide at komme ud og møde dine kreative medmennesker, så kan workshops måske være noget for dig. På en workshop kan I dele jeres projekter med hinanden, og I kan sammen finde på nye ting at kaste jer ud i. Jo flere I er, jo flere idéer og projekter vil der også opstå. Man kan også blive inspireret af andre tilstedeværelse, tøj, humør og lignende.

 

Prøv nye ting af hen ad vejen

Hvad end du lige er startet på dit kreative univers, eller du har stor erfaring med det, så kan det være en god idé bare at prøve nye ting af hen ad vejen. Du finder stensikkert hurtigt den bedste metode for dig at dele ting med andre. Det behøver hverken at være kompliceret eller besværligt. Gør ligesom du gør med dine projekter – find en idé, prøv den af og reflekter over hvorvidt det lykkedes efter hensigten eller ej. Det er en nemmeste måde at blive meget klogere på.