December er en måned, der er kendetegnet ved hygge, julefilm, søde sager, god mad og ikke mindst diverse kreative projekter. Hvis du kan lide at være kreativ, har du rig mulighed for at være det i december måned. Der er nemlig mange forskellige juleprojekter, du kan kaste dig ud i.

Her får du inspiration til, hvilke projekter du kan kaste dig ud i, hvis du gerne vil være kreativ i december.

Skyd december i gang ved at lave juledekorationer

Et rigtig hyggeligt juleprojekt er f.eks., når du skal lave juledekorationer. Det er noget, du meget passende kan gøre som noget af det første i december måned, fordi dine dekorationer så kan stå hele december og pynte.

Når du alligevel skal gå rundt og pynte dit hjem op til jul, så kan du også lige godt have nogle dekorationer at pynte op med.

Når du skal lave juledekorationer, kan du smutte en tur i en skov nær dig og samle gran, mos, grene og bær. Det er en rigtig hyggelig aktivitet, men det sparer dig også for en masse penge. Der er ingen grund til at købe gran, når du kan finde det lige ude i en skov.

Juledekorationer kan du sagtens lave alene, men du kan også invitere dine venner eller søskende forbi til at gøre det sammen med dig.

Pynt dit juletræ med hjemmelavet julepynt

Et juletræ behøver du ikke kun at have stående i dagene op til jul. Du kan sagtens have det stående i hele december måned. Det gør kun, at du kan kigge på det og nyde det i endnu længere tid. Når du stiller et juletræ frem, er det naturligvis nødvendigt med en juletræsfod og et juletræstæppe.

Når du skal pynte dit juletræ, kan du gøre det med alverdens forskellige ting og sager. Men hvis du gerne vil i det kreative hjørne, kan du lave din egen julepynt. Hvis du finder papir, limstifter og glimmer frem, kan du lave både julehjerter, julestjerner, mussetrapper, kræmmerhuse m.m.

Det er også en rigtig hyggelig aktivitet at være flere om. Der er ingen regler, når I laver julepynt. I kan nemlig lave det lige præcis sådan, som I har lyst til.

Hop i dit køkken og lav dine favoritjulesmåkager

Kreativitet er mange forskellige ting. Derfor er det også, når du hopper i dit køkken for at bage julesmåkager. Der er ingen december uden lækre julesmåkager. De er helt perfekte at gå og spise af, når du pynter op eller sidder og ser julekalender.

Når du skal i gang med at bage, kan du starte med at finde opskrifter på de ting, du gerne vil bage. Måske du har nogle gamle opskrifter liggende allerede. Ellers kan du finde alverdens opskrifter på nettet, som du kan lade dig inspirere af. Dernæst er det bare at gå ud og købe stort ind, så du har alle de ingredienser, du skal bruge.

Hvis du sætter noget julemusik på, bliver det kun endnu mere hyggeligt at stå og bage.