Der er rigtigt mange, der går og tror, at whiteboards bare er tavler, og at de er ligeså almindelige, som alle andre tavler. Dette er dog ikke tilfældet, idet whiteboards tilbyder et hav af forskellige anvendelsesmuligheder. Med andre ord, kan det være helt ligegyldigt, hvad du skal bruge en ’tavle’ til – et whiteboard vil med garanti være den helt rigtige løsning for dig. Whiteboards kan desuden bruges i mange forskellige lokaler, og blot for at nævne nogle få af mange, kan du blandt andet bruge det i klasselokalet, i mødelokalet eller på messer. Er du således interesseret i at anskaffe dig et whiteboard, er du altså kommet til det helt rette sted. Gå på opdagelse i det store udvalg af multifunktionelle whiteboards hos whiteboardshoppen.dk.

Whiteboards i forskellige kvaliteter

Whiteboards findes efterhånden tæt på alle steder, og de fleste støder på de smarte tavler flere gange i løbet af deres hverdag. Det er blandt andet, fordi de praktiske whiteboards kan anvendes i et hav af forskellige situationer. Af netop den grund er der også lavet whiteboards med forskellige overflader, så der findes tavler af forskellige kvaliteter og med forskellige anvendelsesmuligheder. Du kan blandt andet få whiteboard tavler, der har en overflade, der er foliet, lakeret og stålkeramisk.

De billigste whiteboards, du kan få, er dem med folieret overflade. Ønsker du således en lidt bedre tavle, der tilbyder dig en lidt højere kvalitet, skal du gå efter den lakerede tavle. Disse er således utroligt fornuftige tavler, idet deres overflade gør dem magnetiske, så du kan hænge alverdens papirer op på dem. Ønsker du dog et whiteboard af allerhøjeste kvalitet, skal du vælge en med stålkeramisk overflade, som ligeledes er magnetisk og utroligt nem at rengøre. Disse tavler er desuden ret uimodtagelige overfor ridser, hvilket sikrer tavlerne en lang levetid.

Matte whiteboards til projektion

Normalt har whiteboards blanke overflader, og disse er altså ikke specielt egnede til brug sammen med en projektor, idet tavlernes overflade giver for meget genskin. Skal du således bruge dit whiteboard til projektion, bør du altså vælge en tavle med mat overflade, da disse altså sikrer dig det bedste billede samt minimalt genskin. Her er overfladen stålkeramisk, hvorfor du altså får de samme gode egenskaber, som hvis tavlen var blank.