Har du børn? Og leder du efter en smart og sjov måde at underholde dem? Men ved du ikke helt, hvad det skal være for en måde? Mangler du samtidig nogle gode gaver til bedsteforældre og onkler og tanter? Og har du svært ved at finde nogle søde og betænksomme gaver?

Så skal du sætte dine børn til at lave dem – på den måde slår du to fluer med ét smæk. Læs med herunder, og find 10 gode idéer til kreative fødselsdagsgaver børn kan lave. Eller læs mere her: https://gaveinspiration.dk/gavetyper/hjemmelavede-gaver/.

Herunder kan du se 10 ideer til en masse fødselsdagsgaver, som du let kan involvere børnene i.

Køb flotte kopper

En kop kan altid bruges, og det vil uden tvivl vække glæde hos bedstefar eller bedstemor med en kop lavet af din lille dreng eller pige – og så er det nemt og sjovt at lave.

Dekorative bordskånere

Bordskånere og lignende kan eventuelt laves ud af perler, og det er en kreativ og fokuserende aktivitet for dit barn, og så er det en dejlig ting at få i gave.

Smykker er altid et hit

Smykker til bedstemor eller tante vil uden tvivl være en succes, og det er er nemt at anskaffe og sjovt for dit barn at lave sammen med dig eller din partner.

Puder kan pifte hjemmet op

Hvis du kan finde ud af at sy, kan det være fantastisk at lære videre til dit barn, og du kan sagtens lære dem simple ting, som de nemt vil kunne finde ud af – eksempelvis en pude – og sådan en eller flere af slagsen vil diverse familiemedlemmer garanteret blive glade for.

Find nogle søde grydelapper

Grydelapper er lidt mere avancerede, og du skal helst kunne strikke eller hækle for at kunne lave sådan nogle, men hvis du kan finde du af det, kan du også sagtens lære dit lidt større barn det. Grydelapper er sjove at lave, og de fleste mennesker vil blive glade for at få dem i gave.

Tegninger fra børnene

En eller flere tegninger fra dit barn vækker uden tvivl altid glæde (i hvert fald af de nærmeste familiemedlemmer), og han eller hun vil helt sikkert synes, det er sjovt at lave og sjovt at give videre.

Digte eller historier kan også være sjove

Hvis dit barn er i skolealderen, og han eller hun så småt er begyndt at kunne skrive nogle ord eller sætninger, kan det være en sjov aktivitet at skrive et lille digt eller lave en historie, som kan gives videre til en helt særlig person i familien – hvis barnet ikke selv kan skrive endnu, kan du eventuelt hjælpe med, da det uden tvivl vil blive taget godt imod ligegyldigt hvad.

Øl- eller sodavandskasser

Hvis dit barn er kommet i en alder, hvor han eller hun har sløjd i skolen, kan en lille øl- eller sodavandskasse eller flere være rigtig sjov at lave, og lige så sjov at modtage.

Lav en sød video

Et moderne barn ved uden tvivl, hvordan sådan en skal laves, og hvis du hjælper med det tekniske, kan det være en helt fantastisk og personlig gave til en, I gerne vil glæde ekstra meget.