Efteråret har for alvor meldt sin ankomst, og det betyder som bekendt, at der ikke er længe til jul. Mange butikker begynder at pynte op til jul allerede i oktober, og inden længe kan du begynde at købe diverse julevarer i butikkerne. Der er højst sandsynligt heller ikke længe til, at mange mennesker så småt begynder at planlægge, hvilke julegaver der skal købes til familie, venner og bekendte, så de kan undgå at blive stressede over julegaveræset i december, hvor der i forvejen er meget andet at se til. Hvis du så småt er begyndt at tænke over, hvad du skal købe i julegave til dine nærmeste, så kan du med fordel læse med i denne artikel. Vi guider dig nemlig til, hvordan du kan gøre årets julegaver mere personlige i form af blandt andet gaveindpakning og håndskrevne kort.

Brug tid på gaveindpakning

Når du skal give en gave, lægger modtageren som det første mærke til julegavens gaveindpakning. Hvis du vil gøre dine julegaver mere personlige, kan du med fordel derfor bruge lidt ekstra tid på gaveindpakning, så modtageren kan se, at du virkelig har gjort noget ud af gaven. Hvis du mangler de helt rette ting til gaveindpakning, kan du se et stort udvalg her. Der findes en masse forskellige gavepapir, gavebånd og lignende, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan pakke julegaverne ind. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at modtageren af din julegave vil sætte meget større pris på den, når vedkommende kan se, at du har brugt god tid på at gøre din gaveindpakning personlig.

Lav hjemmelavede julegaver

Du kan også gøre årets julegaver mere personlige ved simpelthen at lave dem selv. Hjemmelavede julegaver behøver ikke kun at komme fra børn, men du kan altså også sagtens lave hjemmelavede julegaver, selvom du er voksen. Endnu en gang er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan lave af hjemmelavede gaver, men du skal naturligvis sætte lidt mere tid af til at lave disse gaver i forhold til, hvis du bare skulle købe gaverne. På den anden side vil modtageren af din gave helt sikkert sætte pris på, at du har brugt tid på at lave en hjemmelavet og personlig julegave.

Skriv et personligt kort

Du kan naturligvis også gøre dine julegaver mere personlige ved at skrive et personligt og håndskrevet kort, som du kan lægge ved gaven. Skriv en hilsen til en, du holder af og fortæl vedkommende, hvor meget du sætter pris på jeres relation til hinanden. Næsten alle mennesker vil blive glad for et personligt og håndskrevet kort, da det viser, at du har brugt tid på at gøre noget ekstra ud af din gave til vedkommende. Det behøver ikke nødvendigvis at være et langt kort, men et par få sætninger kan faktisk være nok. Det er helt op til dig, men ikke desto mindre vil modtageren uden tvivl sætte pris på den personlige julegave.