Familietur

Rigtig mange danskere tager hvert år på familieudflugter eller slægtsudflugter for at være sammen uden stress og jag. Det kan være, at I hvert år besøger en forlystelsespark eller tilbringer weekenden i en hytte. Det giver mulighed for at få snakket med alle, og familiens børn kan lege og lære hinanden ordentligt at kende.

Transporten til og fra udflugtsstedet kan være en logistisk udfordring, der gør den store familietur svær og bøvlet. Ikke alle har egen bil, og måske er det svært at nå destinationen med offentlig transport. En oplagt løsning kunne være at leje jeres helt egen bus inklusive en chauffør. Det er nemt at få et godt tilbud på denne hjemmeside – og det behøver ikke at koste mange penge. Når I er mange til at dele udgifterne, bliver det tværtimod en overkommelig udgift, hvis fordele langt overstiger prisen.

Her er fem dejlige fordele ved at have egen bus og chauffør.

1.    Overlad roligt kørslen til chaufføren

Der er ingen grund til at lede efter et familiemedlem med et stort kørekort til buskørsel. Hvis I lejer en bus, medfølger der ét styk chauffør, som får hele flokken trygt og nemt frem til destinationen.

Det betyder også, at I ikke selv skal bøvle med rutevejledninger eller afhentning af bussen. Både bus og chauffør kommer til jer og kan samle jer op på et eller flere opsamlingssteder, som I selv bestemmer.

2.    Alle kan følges ad

Det er ikke nødvendigt at sidde i forskellige biler eller i offentlig transport, når den store familie skal på udflugt. I stedet lejer I bare den type af bus, som passer til antallet af personer, der skal med. Så kan alle følges ad.

Det kan endda være, at jeres samvittighed bliver lidt grønnere, hvis I er mange, der følges i ét transportmiddel.

3.    Kør direkte til døren

Hvis ikke alle i familien ejer en bil eller et kørekort, er det en stor fordel med egen bus og chauffør. Det kan give anledning til sure miner eller aflysninger, hvis destinationen for jeres familietur ligger et sted, som er svært at tilgå med offentlig transport.

Med en fælles bus bliver alle tilgodeset, og ingen behøver at koordinere samkørsel eller afhentning ved nærmeste tog- eller busstation.

4.    Gør transporten til en del af turen

Der er ikke noget hyggeligere end en fælles bustur. Hele familien kan køre samlet, og det vil være en sjov og mindeværdig start og afslutning på en god udflugt sammen.

Syng en herlig fællessang, eller brug tiden på at planlægge de aktiviteter, som I gerne vil lave sammen på jeres tur. Ingen spildtid, men bare masser af kvalitetstid.

5.    Tag på udflugter undervejs

Hvis I skal på en weekendtur sammen i en hytte eller lignende, kan det også være, at I vil leje en bus til en fælles aktivitet i løbet af weekenden. Det kan være, at I skal besøge et museum, en forlystelsespark, et særligt naturområde eller andet i nærområdet, hvor det er en fordel at følges ad.

Bussen kan nemt bringe jer frem og tilbage. Det eneste, som I skal gøre, er at læne jer tilbage og nyde turen.