Fars dag fejres den 5 juni hvert eneste år. Det er denne dag, hvor fædre i hele Danmark fejres. Der er en masse gode forslag til hvad en god farsdag gave er. Mange vælger måske at købe en gave i en butik, men måske er det i år I skal kaste jer ud i at lave gaverne helt selv. En hjemmelavet gave er noget enhver forælder sætter stor pris på. Den er personlig, og ikke mindst viser den en masse kærlighed, fordi der er lagt tid og tanker i at lave gaven.

Klassikeren er en krus

De fleste fædre drikker enten kaffe eller te. Derfor kan børnene lave helt personlige krus til dette formål. Du kan købe speciel maling til porcelæn. Herefter køber du almindelige hvide kaffekrus. Husk også at efterlakere krusene, når malingen er tørret, sådan at de er mere slidstærke. Dine børn kan lave et krus hver til deres far, hvor de kan skrive ting og lave små tegninger. Det er helt sikkert at denne gave vil skabe glæde hver eneste dag.

En sød nøglering

En anden gaveide kan være en nøglering. Denne nøglering kan laves i alle mulige forskellige materialer.  Perler, læder, kapsler, knapper osv. En nøglering er med os hver eneste dag, og vil helt sikkert glæde børnenes far.

Giv et gavekort til fars interesser

Dine børn kan også give et gavekort på en far og børn dag. Selvom dette ikke som sådan er hjemmelavet, så er det jo lidt alligevel. Dine børn kan lave gavekortet selv og dekorere det på en masse fine måder.

Gavekortet kan lyde på en god dag med far og børn. På denne dag kan der arrangeres alt muligt forskelligt. Det kan være en tur i forlystelsespark, en cykeltur med picnickurv, en biograftur osv. Det kommer helt an på, hvad både far og børn finder rigtig sjovt at lave sammen.

Lad børnene tegne løs

Tegninger eller malerier er også en rigtig fin idé. Alt efter børnenes alder kan det være forskelligt, hvad de kan lave. Find noget godt papir, eller et lærred og sæt børnene i gang med alle regnbuens farver. Find en fin ramme og indram billedet, så det ser rigtig fint ud. Dette er en gave som hele familien kan glædes over hver eneste dag.

Saml en masse billeder

Dine børn kan også være kreativ med billeder. Dette kan gøres på mange måder. De kan lave en kalender med en masse gode billeder af deres oplevelser sammen med deres far. På denne måde vil faderen se et nyt dejligt minde hver måned hele året.

Det kan også laves som en stor collage. Her skal du bruge et stort stykke pap, en saks, en limstift og en masse gode billeder. Nu skal børnene sættes i gang med at klippeklistre og sætte billederne sammen på sjove måder. I kan også være ekstra kreative og lave små talebobler eller tekster på jeres collage. Dette kan være sjove ting far har sagt eller ord I synes beskriver ham godt.