Ærø er øen der ligger tættest på Fyn, og det er en ø der byder på mange oplevelser for enhver smag. Ærø har et utroligt unikt naturlandskab, fantastiske strande, spændende kulturarv og ikke mindst et dejligt klima. På Ærø finder du både hyggelige caféer, lækre restauranter og masser af muligheder for at dyrke sport og aktiviteter i det fri. Øens hovedstad Ærøskøbing er en af Danmarks smukkeste byer, og her kan du slentre rundt i de hyggelige gader, kigge på de mange flotte gamle huse eller shoppe i de mange specialbutikker. Uanset om du besøger Ærø for at slappe af på stranden, udforske den spændende natur eller opleve øens unikke kulturarv, så er Ærø det perfekte sted for dig. Så hvis du gerne vil have en god ferie i den smukke danske natur, skal du uden tvivl besøge Ærø.

 

Nogle gode tips til når du skal besøge Ærø

3 tips til din Ærø-tur:

  1. Gå en tur i Ærøskøbing og nyd de hyggelige gader, de flotte huse og de mange spændende butikker.
  2. Tag på stranden for at bade, solbade eller bare nyde den smukke udsigt. Der er masser af pladser at vælge imellem, så du kan finde den helt perfekte strand for dig.
  3. Oplev øens spændende kulturarv på Ærø Museum eller et af øens mange andre spændende museer og attraktioner.

Husk at du kan finde masser af informationer om Ærø på Ærø Turistbureau hjemmeside. Her kan du bl.a. finde oplysninger om overnatningsmuligheder, restauranter, aktiviteter m.m. Ærø Turistbureau ligger i Ærøskøbing. Det er en af de hyggeliste øer der i Danmark, så det er bare med at besøge det inden det bliver for sent. Det vil du ikke fortryde! Der er altid noget at lave og der en masse skønne og altid smilende mennesker på øen.