I Hjørring er der altid noget at lave. Du kan nyde en cafe latte i den dejlige gågade med de mange butikker eller besøge Metropol, som blev kåret til Danmarks bedste shopping center i 2013. I byen finder du et væld af spændende museer, smukke kirker og kunsthåndværkere. Af museer kan især nævnes Vendsyssel Historiske Museum, som løbende har særudstillinger og arrangement er vedrørende byens historie. Et af Hjørrings mest kendte vartegn er ‘Kajak-Ken’, som er en 5 meter høj skulpturel af en kajak paddler, der blev skabt af den danske kunstner Svend Wiig Hansen. Kajak-Ken er placeret på havnen og symboliserer byens både maritime og industrielle historie. Hjørring har også et rigt musikliv med mange forskellige musikalske tilbud for koncerter til mindre by fester, hvor du sammen med familien kan have en hyggelig aften. I Hjørring er der masser af muligheder for hele familien.

Hjørring er et ægte hotspot for hyggelig natur og familie tid

Hjørring er et ægte hotspot for hyggelig natur og familie tid. Der er masser af smuk natur i Hjørringområdet, som kan opleves fx på cykel eller mountainbike. Der er hele 40 legepladser i kommunen, et væld af søer samt fiskemuligheder og gang i en masse projekter for at fremme naturoplevelserne i området. Hjørring har virkelig alt, hvad man behøver for at have det godt.

Tag familien med til sjov i Fårup Sommerland 

Fårup Sommerland, som ligger helt ude i skoven, er det perfekte sted for mindeværdige oplevelser. Fårup Sommerland byder på over 60 forskellige forlystelser og aktiviteter, så der er noget for enhver smag. Fårup Sommerland har også et dejligt spa-område med en sauna, boblebad og masser af afslappende behandlinger. Fårup Sommerland er det perfekte sted at tage hen for at have det sjovt og forkæle sig selv. Fårup Sommerland ligger i en af de smukkeste områder i Danmark, omgivet af skove og klitplantager, og her er virkelig noget for enhver smag. Fårup Sommerland er en fantastisk oplevelse for hele familien. Fårup Sommerland byder på over 60 forskellige forlystelser samt gratis adgang til Aqua parken.