Det bliver mere og mere populært at hyre en privat bus inklusiv chauffør til sine arrangementer, når vi skal mødes mellem familie, venner eller kollegaer.

Årsagen er, at det ofte er en betydeligt billigere måde at arrangere transport på, samtidig med at det er en metode, der helt per automatik tager sig af mange af de praktiske spørgsmål i forbindelse med et event.

Det skyldes, at når vi skal lave ting i fællesskab, er der ingen som ønsker at f.eks. skulle holde sig ædru og køre, ligesom man i det store og hele foretrækker at sidde og hygge sig på lige fod med de andre ombord i bussen. At leje en bus med chauffør sørger både for at alle kan være sammen i nuet, ligesom der er sørget for det praktiske omkring transporten – så man ikke selv behøver at tænke i de logistiske baner.

Bustransporten fungerer dog ikke kun, når man skal til fest, men kan også anvendes, hvis man f.eks. er en virksomhed, der skal på kursus. Her kan de ansatte sidde og slappe af på vej til kursusstedet – og de møder tilmed friskere og mere veludhvilede op.

Som virksomhed er der desuden også den gevinst, at når man samler mange i en bus, så tager disse personer ikke deres egne køretøjer. På den måde reducerer man det CO2-aftryk, de mange enkeltvise biler ville have skabt.

En praktisk løsning til alle aldersgrupper

Når man lejer en bus, er formålet underordnet. Det vigtige er, at man får en professionel chauffør stillet til rådighed, som kan transportere en rundt i landet. Derfor kan løsningen bruges af alle – uanset om der er tale om et fodboldhold, der skal til turnering eller førnævnte eksempler med fest, virksomhed på vej til et kursus etc.

Bemærk desuden, at der ofte er tale om virkeligt gode økonomiske aftaler, når man lejer en minibus eller bus – kontra f.eks. at skulle klare kørselsudlæg eller betale for offentlig transport.