Der er et ordsprog, der hedder, at det er noget nær umuligt at gøre alle glade. Det tør vi godt erklære os en lille smule uenige i. I hvert fald når det gælder kreative løsninger på mindre projekter, behøver det rent faktisk ikke at være ret svært at gøre alle glade.

Her skal vi derfor se lidt nærmere på tre nemme måder at gøre alle glade på. Der er både lidt til dig selv, lidt til din hund og lidt til dine kreative børn.

Rigtig god læselyst – må du få succes med at gøre alle glade.

Legetøj til hunden

Når det kommer til hundelegetøj og dermed måder at gøre din hund glad på, er der heldigvis rigtig mange muligheder. Følger du linket, finder du en lang række legetøj, som med garanti betyder flere timers leg til din hund. Blandt legetøjet finder du både ting, der er velegnet til brug derhjemme eller i haven, ligesom du også finder ting, som er gode at have med på tur.

Det er meget vigtigt, at din hund bliver stimuleret på forskellige måder hver eneste dag, og legetøjet er en oplagt mulighed for at variere stimulansen lidt indimellem. Nogle dage kan en gåtur og dertilhørende snuseri være rigeligt, mens der andre dage er behov for lidt mere.

Akvarelmaling til børnene

Ligesom hundene skal stimuleres, skal børnene det samme. Er dine børn gode til og glade for stillesiddende aktiviteter, er akvarelmaling en helt oplagt aktivitet, som du ikke må snyde dem for. Selvom det er en af de simple aktiviteter, så holder det altså. Når du alligevel er i gang med indkøbene via linket, kan du ligeså godt købe tilbehøret med også: pensler og lærreder. Dine børn vil elske dig for at have gået hele vejen i første omgang.

Indimellem kan projektet med pensler og vand være en lille smule uoverskueligt for forældrene. Kan du nikke genkendende til det, kan du også opdatere dit lager af kvalitetsblyanter og -tuscher ved samme lejlighed. De har det hele her.

En pålidelig vægt til dig

Nu er vi endelig kommet til selvforkælelsen, om end det ikke er hverken spa eller velvære i den forstand. Vi har derimod fundet et sted, hvor du kan få vægte i absolut topkvalitet. Der er både personvægte, finvægte samt mere industriegnede vægte. Forskellen på disse vægte og mange andre på markedet er nøjagtigheden, og det er også derfor, vi vover at komme dem ind under forkælelseskategorien. For skal du veje dig selv eller måske ingredienser til et kreativt projekt, er det vigtigt, at det bliver nøjagtigt. Hele pointen med at bruge vægte er netop nøjagtigheden, og derfor er der næsten ikke noget så irriterende som vægte, der ikke vejer korrekt.

Klikker du videre i denne artikel, er du garanteret en lang række gode idéer til både selvforkælelse samt forkælelse af både børn og husdyr. Derudover er der timevis af sjov.