Når du skal pakke gaver ind, til folk du elsker, er det vigtigt at gøre noget ekstra ud af det. Det kan man gøre på mange måder blandet andet ved at lege med farver, former og pynt. Når du skal pakke gaver ind, er det vigtigt, at du husker kortet. Og husk at gaveindpakningen ikke behøves at være det store. Folk bliver bare glade, hvis de kan se, at du har brugt din tid på det.

Simpelt er godt

Når du skal pakke gaver ind, er det vigtigt, at du ikke overgør det. Man kan let blive grebet, af indpakningen og ende med en overpyntet gave. De små detaljer er de vigtigste. Det kunne eksempelvis være en kuvert til brevet. Kuverter er en detalje som gør, at dit brev bliver præsenteret ekstra specielt. Hvis du vil gøre dit brev endnu finere, kan du tilføje et lakstempel. Det er både sjovt at lave, og skal nok imponere modtageren.

En anden detalje kan være at bruge friske blomster og grene. Du kan finde blomster og grene i din egen have, og de skaber indtrykket af, at du har brugt lang tid på indpakningen. Desuden ser det rigtigt fint ud med en lille blomst under gavebåndet.

Tænk over farverne

Når du skal pakke gaver ind, er det vigtigt at tænke over farverne. Din indpakning kommer til at se meget mere tjekket ud, hvis du farvekoordinerer den. Du kan eksempelvis købe gavepapiret og båndet i samme farve, og hvis du vil gøre lidt mere, kan du finde et kort i den samme farveskala. Når du vælger farver, skal du huske at tænke over modtageren. Hvis den person gaven er til, har en yndlingsfarve, så brug den som centrum for gaveindpakningen. Din gaveindpakning kan også have et tema som eksempelvis prikker eller tern. Så kan du købe prikket gavepapir og et prikket kort.