Det kan være meget svært at få helt styr på børnenes gaderobe. De har masser af tøj, og alligevel føles det som om, at de slet ikke har nok. De vokser hurtigt, og det gør også, at tøjet hurtigt skal skiftes ud. Du ønsker også, at de skal have nyt tøj, men du ønsker også at skabe et eller andet form for system, så du ikke konstant køber meget af det samme tøj. Det kan være, at du har lagt mærke til, at du har en vane med det. Vi giver dig et par gode råd til, hvordan du kan få styr på børnenes gaderobe.

Hvad har de brug for?
Det er godt at starte ud med at få et ordentligt overblik over, hvad dine børn har, og hvad de reelt mangler. Det kan være, at de begynder at mangle nogle flere ting, der kan holde dem varme, når sommeren er forbi. Vi nærmer os afslutningen på august, og allerede i september begynder vi ofte at mærke, at vejret vender. Du kan se nærmere på mini a ture, der har masser af forskelligt tøj, der kan passe dine børn.

Oprydning i skabet

Det er bestemt ikke, fordi der behøver at være rodet, før der trænger til en rigtig oprydning i skabet. Men en oprydning betyder, at du virkelig får kigget tingene igennem, så du får et ægte billede af, hvad der er, og hvad der ikke er. Det kan være, at du tænker, at din datter mangler varme bluser. Men kigger du skabet igennem, går det måske op for dig, at hun netop har mange af disse, og at hun i virkeligheden måske bare mangler nogle simple bluser, som hun kan have på under disse.

Vi har for nemt ved bare at folde tingene sammen og lægge dem i skabet uden, at vi rigtigt kigger på tingene.