Atwork skolen er et kursuscenter implementeret flere steder i Danmark, der tilbyder uddannelsesmuligheder indenfor en række sundheds faglige specialer, bl.a. personlig træner, massør, mindfullness instruktør, positiv psykolog osv. Uddannelserne er fleksible da du kan komme på daghold, aftenhold og weekendhold, derudover hvis du bor på en større geografisk afstand, findes der E-learning hold som giver dig muligheden for at studere overalt.

Uddan dig til certificeret personlig træner.

Hos Atworks personlig træner uddannelse sætter man fokus på at udvikle de studerende til at have en professionel og struktureret motivationsstrategi og en grundlæggende forståelse for brug af vigtige redskaber, der behøves til jobbet som personlig træner. En kompetent gruppe bestående af fysioterapeuter, personlige trænere og Cand.scient. i humanfysiologi sørger for at undervisningen aldrig bliver kedelig, men stadig er struktureret og af høj faglighed.

Uddan dig på Danmark største massageskole.

Hos Atwork kan du tage din massør uddannelse indenfor to retninger, begge med fokus på at du som studerende får et grundlæggende overblik over kroppens basale anatomi, samt anvendelig forståelse indenfor fysiologi og almen sygdomslærer.

Bliv helse- og sportsmassør.

Finder du en form for interesse i at forebygge eller restituere kroppen både før og efter fysisk aktivitet? Hos Atwork kan du uddanne dig indenfor helse og sportsmassør specialet, her oplæres du i at give forebyggende massager, samt at sætte fokus på velvære og wellness. Oveni det vil du også blive oplært i hvordan du som helse- og sportsmassør sikre dig altid at give dine kunder en professionel og kundevenlig oplevelse.

Undervisningen afholdes af en erfaren gruppe massører, som giver dig kvalitetsrig læring og en bred forståelse for de kompetencer der vil hjælpe dig i dit fremtidige erhverv som massør. Ved uddannelsens ende har du lært at mestre både en 30-45 minutters koreograferet massage og en 60 minutters koreograferet massage.

Bliv fysiurgisk massør og sportsbehandler med processpeciale

Som fysiurgisk massør og sportsbehandler arbejder man på et professionelt plan med massage og forebyggelse, samt restituering af skader ved sport eller andet fysisk aktivitet. Uddannelsen strækker sig over et forløb på 170 lektioner, her er 90 lektioner bestående af massageteori og praktisk undervisning af massageteknik. Og de sidste 40 lektioner består af online-teoriundervisning hvor der er fokus på fysiologi og anatomi. Du kan hos Atwork skolen, med denne uddannelse, videreuddanne dig med et af de tilbudte processpecialer. Triggerpunkt akupunktur og idrætsskader, begge tilføjes med en pris på 4.995 kr. og strækker sig over et forløb på 4 dage.