Alle mennesker bør prioritere selvforkælelse i en travl hverdag. Det er vigtigt for at kunne holde dit overskud og humør oppe. Det går ikke, at du altid kører i et højt gear og aldrig prioriterer tid til dig selv.

Selvforkælelse skal være en god, hyggelig og afslappende ting. Derfor er det også oplagt at gøre sammen med en veninde. Hvis du har en veninde, der ligesom dig trænger til noget selvforkælelse, kan du her få nogle idéer til, hvad I kan gøre.

Forkæl jeres hud med lækre hudplejeprodukter

Når du plejer din hud med nogle lækre produkter, vil du efterfølgende føle dig rigtig godt tilpas. Det føles nemlig godt på din hud, men det føles også godt indeni, fordi du ved, at du har gjort noget godt for dig selv.

Du og din veninde kan sammen lægge en ansigtsmaske, rense jeres ansigt med en lækker rens og/eller bruge en god fugtighedscreme. Hvis I lægger en ansigtsmaske, kan I altid se et afsnit af jeres yndlingsserie sammen imens. Det er også selvforkælelse at sidde og slappe af med en god serie.

Tag en dyb snak om alle jeres tanker

At tage en snak lyder ikke umiddelbart som selvforkælelse, men det er det alligevel i en eller anden grad. Selvforkælelse er at gøre gode ting for dig selv, som du har brug for. Du og din veninde kan sætte jer og tage en snak om alt det, der fylder jeres hoved for tiden. Det kan være mere og mindre seriøse ting.

Det er nogle gange rart at give slip for alle de tanker, der flyver rundt oppe i hovedet. Hvis du går med en masse tanker inde i hovedet i lang tid, kan det lige pludselig bygge sig op inde i dig. Det kan være en stor lettelse, når du deler dine tanker med en anden.

I kan altid gøre noget hyggeligt ud af det ved at drikke en kop varm te imens. Nogle gange er det bare en god snak, du har brug for.

Lad andre forkæle jer

I kan sagtens holde spadag derhjemme med ansigtsmaske, fodbad, neglelakering osv., men nogle gange er det rart bare at læne sig tilbage og lade andre klare arbejdet. Det er samtidig også rart at komme ud af huset en gang imellem.

Du og din veninde kan f.eks. tage ud og få en massage. I kan også få en fodmassage, ansigtsbehandling el.lign. Det er garanteret noget, som I ikke gør særlig tit, men som til gengæld er rigtig rart, når I endelig gør det.

Når I gør sådan noget for jer selv, kan I komme helt ned i gear. I er garanteret at være helt afslappede, når I forlader sådan en behandling. Der kommer en helt særlig ro over jer, som er rigtig rar.

Hvis I vil gøre lidt ekstra ud af det, kan I tage på spaophold sammen. Det er hvis, I virkelig vil forkæle jer selv og trække stikket.